iznenađenje!

JE L' VAM OVAJ PROFIL "LAJKOVAO" FOTOGRAFIJE? Princ Hari imao tajni nalog na Instagramu, evo kako se zvao

Jedan od najpoznatijih parova na svetu "lajkovao" se kao sav normalan svet na početku veze, ali se princ skrivao iza naloga zanimljivog imena

foto: Profimedia

Princ Hari navodno je imao profil na društvenoj mreži Instagram u vreme kada je tek počinjao vezu s Megan Markl, tada glumicom u usponu, danas svojom suprugom i vojvotkinjom od Saseksa.


Navodno je Hari koristio nalog da bi pravio svoju novu devojku, tvrdi se u knjizi o životu princa pod nazivom Finding Freedom ("U potrazi za slobodom"), autora Ornid Skubi i Kerolin Djurand. Megan Markl, koja je u to vreme obožavala društvene mreže i imala svoj lajfstajl blog The Tig, a u nekom trenutku je pratila misteriozni profil nazvan @SoujeyMau5. Iza njega je, navodno, stajao princ Hari.

 


Mlađi sin princa Čarlsa i ledi Dajane odabrao je ovo ime inspirisan pseudonimom svog omiljenog di-džeja — u pitanju je čuveni DeadMau5, a na fotografiji profila je bio crtež kacige u obliku miša. Kako se dodaje u pomenutoj knjizi, isti je bio slučaj i s Harijevim tajnim profilom na Fejsbuku, koji je koristio godinama.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Reuters / Peter Nicholls
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia, Dominic Lipinski/WPA-Pool
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: EPA/Craig Goldings
FOTO: Reuters


Dalje se navodi i da se par zaljubio na prvi pogled, kao i da su prvi put zajedno izašli u Sohou, gde im je osoblje jednog restorana omogućilo da koriste zadnji ulaz kako ne bi bili primećeni zajedno. Istaknuto je i da su se verili dva meseca pre nego što je svet čuo za to, i to dok su spremali piletinu za večeru.


Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa još uvek se nije oglasio povodom navoda u ovoj knjizi.