sve radi bezbednosti

JEDNU STVAR ĆE OD SAD RADITI SAMA! Ceca Ražnatović UDALJILA SVE zaposlene iz svoje vile, evo šta DALJE planira

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović saznala je da je pozitivna na koronu, a čim je dobila rezultate, izolovala se u porodični domu na Dedinju.

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Njen sin Veljko je takođe pozitivan na virus, trenutno je u vili Ražnatovića sa pevačicom, dok su zbog bezbednosti njegova supruga Bogdana i beba Željko u Titelu.

 

Iako nema simptome Ceca je, čim je saznala da je bila u kontaktu sa zaraženom osobom, odlučila da se testira, ali i da na testiranje pošalje celu svoju širu porodicu, kao i poslugu, vozače, obezbeđenje, kućepazitelje...

 

Takođe, zaposlenima je naložila da na posao ne dolaze čak i ako budu negativni na virus, jer su trenutno u kući u Ljutice Bogdana ona i njen sin koji su zaraženi.

 

FOTO: Damir Dervišagić, Shutterstock
FOTO: Antonio Ahel, ATA Images
FOTO: Instagram Printscreen
FOTO: Luka Stojanović, espreso
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: Antonio Ahel/ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ceca je sa svojim naslednikom biti izolovana dve nedelje, neće joj biti potrebne usluge vozača, obezbeđenja. Što se tiče kuvanja, sama će brinuti o Veljku i sebi, dok se sve vrati u normalu.

 

Pored Cece Ražnatović i njenog naslednika Veljka Ražnatovića na koronu pozitivan je i frizer Stevan Radivojević. U toku su testiranja, te rezultate čekaju Sanja Đorđević, a testirala se i Aleksandra Mladenović, koja je bila u kontaktu sa frizerom Stevanom pre nedelju dana.

 

Žika Jakšić, producent "Granda", potvrdio je da je negativan na virus baš kao i pevačica Mia Borisavljević. Takođe, i voditeljkaaotkrila da su ona i njen suprug Željko negativni na covid-19.