FILMSKA LJUBAVNA PRIČA

JEDNOSTAVNO JE ZNAO: Neverovatan snimak iz '98. godine predvideo je VELIKU LJUBAV između Džej Lo i Aleksa!

Tada je imao samo 23 godine i mnogi su mu se smejali kada je ovo izjavio.

foto: Profimedia

Nema puno parova u Holivudu koji su spremni da toliko prikazuju svoju ljubav koliko to čine Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez, zbog čega nam se čini da ne postoji detalj koji ne znamo o njihovoj ljubavi. Međutim...

 

Čuveni bejzbol igrač uverio nas je u suprotno, kada je jednom prilikom putem društvenih mreža podelio detalj iz svog života koji je mnoge ostavio bez teksta, dok su drugi komentarisali da su "priče iz romantičnih filmova zaista moguće".

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Instagram
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

Naime, reč je o isečku iz intervjua snimljenog davne 1998. godine, koji je jasno pokazao da je Rodrigez još u svojim ranim dvadesetim godinama znao ko je njegova savršena polovina, a čini se da je samo čekao da sudbina "odradi svoje".

 

 

Nastavak i video snimak na sledećoj strani...

foto: Instagram

 

Njega su još kao perspektivnog dvadesettrogodišnjaka upitali:


"Sa kim biste izašli na sastank iz snova?", a odgovor je iznenadio mnoge:

 

- Sa Dženifer Lopez. Nadam se da možete da mi sredite dejt sa njom - rekao je još pre 22 godine Aleks, ni ne sluteći da je tom izjavom predvideo svoju sudbinu, na koju je doduše čekao dve decenije.

Nakon što je ovaj snimak dve decenije kasnije obišao društvene mreže, Aleks je sada, iz potpuno nove perspektive, prokomentarisao ovaj događaj:

 

- Jednostavno sam imao osećaj - prokomentarisao je on, a ovim povodom javno se oglasila i latino diva, koja mu je putem društvenih mreža ubrzo odgovorila: "O bože... Ovo je predivno!.

 

Par se verio u martu prošle godine, ali vezu još uvek nisu krunisali brakom.

Naime, par je nameravao da sudbonosno "da" izgovori ovog leta u Italiji, međutim pandemija korona virusa pokvarila im je planove, zbog čega su ceremoniju bili primorani da odlože, a novi datum još uvek nije poznat.

 

- Slomljenog sam srca, jer smo imali neke velike planove. Ali i ja sam takva, znate šta? Bog ima veći plan, pa jednostavno moramo da sačekamo i vidimo. Možda će to biti bolje. Moram verovati da će tako i biti - rekla je nedavno pevačica.