Za 45 minuta biće gotov ručak za celu porodicu
Sastojci:
200 g svinjskog mlevenog mesa
300 g mlevene junetine
1 glavica crnog luka
1 manja šargarepa
2 sveža paradajza
4 kašike kečapa
500 ml pasiranog paradajza
1/2 kašičice aleve paprike
so
mešavina italijanski začin
mleveni biber
ulje za przenje
400 g špageta
Priprema:
Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno iseckan crni luk i šargarepu postepeno dodavajući vodu. Kada luk postane staklast dodajte mleveno meso i sitno iseckan paradajz i kečap. Povremeno promešajte, a kada se meso proprži dodajte alevu papriku, a nakon 2 minuta i pasirani paradajz.
Začinite navedenim začinima i ostavite da se krčka 45 minuta na tihoj vatri. Povremeno promešajte. Špagete skuvajte prema uputstvu sa pakovanja i služite ih uz topao Bolonjeze sos.