PROŠLA JE KROZ MNOGO TOGA

OCA JE UPOZNALA SA 18, OČUHA JE OBOŽAVALA SVE DO JEDNOG MOMENTA... Ćerka Ruške Jakić imala je TEŽAK put do sreće (FOTO)

Specifična pojava i vedar duh karakterišu voditeljku Rušku Jakić, jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica. Poznata je i danas njena čuvena izjava "Volim sebe, svoje greške i bivše muževe".

foto: Filip Plavčić

Ruška iza sebe ima nekoliko brakova, ali i ćerku Anu Nadeždić, koja se odselila u Italiju, gde živi i radi kao životni trener.

 

FOTO: Printscreen
FOTO: Printscreen
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: Dado Đilas
FOTO: Marina Lopičić
FOTO: Dragan Kadić
FOTO: Filip Plavčić

 

Malo su poznati neki detalji iz Aninog detinjstva. Naime, oca je upoznala tek sa 18 godina, na Ruškino insistiranje.

 

Ana je u osamnaestoj godini, na insistiranje svoje majke, upoznala svog biološkog oca.

 

- Bila sam tad u emocionalnom haosu. Odlučila sam tad da ga više nikad ne vidim, a kroz glavu mi je samo prolazilo: “Gde si bio toliko godina...?” - rekla je ona svojevremeno.

 

Kada je Ana imala 4 godine, Ruška se udala za muzičara Voju Milinu, koga je Ana smatrala drugim ocem, ali onda se desilo nešto što je promenilo njihov život zauvek...

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Printscreen

- Bio je veoma posvećen porodici, a prema meni se ponašao kao otac. Vodio me je na skijanje, naučio me je da plivam, odvodio me u školu i sve je bilo divno do moje 17. godine i drugog velikog životnog iskušenja za mene i moju majku kada je saznala da on ima ljubavnicu. Taj brak je propao, a ja sam se emocionalno anestezirala i zatvorila u sebe. Bol koji je krenuo nakon odlaska drugog najvažnijeg čoveka u mom životu je bio snažan - ispričala je ona jednom prilikom za medije.

 

Ana je srećno udata, a sa suprugom je u braku su 10 godina, imaju sina od 9 godina. Sa njima živi i 21-godišnja žerka Aninog muža. Ona se ne pojavljuje u javnosti, ali nikada nije krila kolika podrška je za nju majka Ruška.

 

Moja mama Ruška mi je uvek bila oslonac i sigurnost, uvek je poštovala moje odluke i podržavala me u mojim životnim izborima. Mislim da je to jedna od najvažnijih stvari koja je doprinela da u ovom trenutku budem presrećna životom koji sam izabrala. Bavim se poslom koji obožavam, imam predivan odnos sa mojim mužem koji je zasnovan na poštovanju i vernosti – ispričala je Ana Nadeždić za Bgonline.