presrećni

SAMO 5 MESECI NAKON POROĐAJA PONOVO JE ZATRUDNELA: Supruga našeg GOLMANA prelepim snimkom otkrila kog POLA je beba!

Vest da je Ana Rajković supruga poznatog fudbalera i golmana Predraga Rajkovića ponovo u drugom stanju nedavno je obišla domaće medije

foto: Antonio Ahel/ATAImage

Ona se nalazi u petom mesecu trudnoće, a nekadašnja manekenka sada je otkrila kog pola će biti beba.

 

- Relja uskoro postaje stariji bata! Da li će dobiti batu ili seku? - napisala je supruga fudbalera Predraga Rajkovića u opisu videa koji je podelila sa fanovima na Instagramu, a u kom vidimo kako na simpatičan način saznaju da će dobiti još jednog dečaka.

Podsećamo, Ana i Predrag nedavno su za domaće medije potvrdili srećne vesti, otkrivši tom prilikom kako je izgledao momenat kada su saznali da će se njihovoj porodici uskoro pridružiti još jedan član.

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImage
FOTO: Nemanja Nikolić
FOTO: instagram
FOTO: instagram
FOTO: instagram

- Bila sam jako uzbuđena. Peđa i moj kum su čekali u dnevnoj sobi, a ja sam otišla da uradim test. Doduše, bila sam 100 posto sigurna da sam trudna, s obzirom na to da sam simptome odmah prepoznala. Svi zajedno smo čekali da vidimo šta će se desiti. Pošto da smo kupili test na francuskom jeziku, pokazao je neku reč upravo na ovom jeziku, a nismo znali šta to znači. Odmah smo brzo preveli. Smejali smo se mnogo - rekla je Ana nedavno za Kurir, a tom prilikom par je otkrio da li bi više voleli da njihov sin Relja dobije brata ili sestru:


- Brata, naravno (smeh). Presrećni smo, jedva čekamo bebu - rekao je Predrag, dok je Ana priznala da joj je sasvim svejedno da li će dobiti dečaka ili devojčicu:

 

- Meni je apsolutno svejedno. I da Relja dobije batu ili seku, sigurno će se igrati i uživaće zajedno, jer je mala razlika.