ko je kriv?

USELIO SE U NOVU VILU, A ONDA JE VIDEO ŠTA JE UNIŠTENO: Žika Jakšić dao još 30.000 evra zbog nemarnosti?

U elitnom delu Bežanijske kose uživaće sa sinom

foto: Vladimir Šporčić

Žika Jakšić, producent "Granda", pre dva meseca se uselio u novu vilu u na Bežanijsoj kosi, ali su ga sačekale muke prilikom renoviranja, kako se navodi.

 

Žika je uložio 30.000 evra u novi dom, ali je nakon toga morao da doda još novca jer su majstori izgrebali parket i postavili krive štokove od vrata, piše "Alo".

 

"Žika već nekoliko meseci ima problem sa majstorima koji su mu renovirali dom na Bežanijskoj kosi. Jakšić je započeo sa radovima još pre nego što je počela aktuelna situacija u zemlji i tada je sve teklo po planu. Međutim, čim je uvedeno vanredno stanje, počeli su ozbiljni problemi. Ne samo da su majstori zabušavali na poslu, već su i odlagali dolaske." - tvrdi izvor ovog lista i dodaje:

 

"Sa sinom Andrejem se uselio u novi dom, a majstori su dolazili kada su mogli i završavali radove u hodu. Međutim, već tada su napravili prvi propust kada su postavili krive štokove od vrata u spavaćoj i dnevnoj sobi. Ali, to im nije bila jedina greška, već su upropastili i novi parket."

 

foto: Dragan Kadić

Kako se navodi, Žika je za neke propuste imao razumevanja, ali je parket bio kap koja je prelila čašu.

 

"Jakšić je imao dosta razumevanja za sve sitne greške koje su mogle da se rešavaju u hodu, ali je pobesneo kada je video da su mu majstori uništili novi parket. Naime, u brzini su pri hoblovanju izgrebali parket jer nisu sačekali da se osuši lak kojim su premazali podove. Na nekim mestima se parket čak i podigao, a vidljive su i pukotine. On je bio veoma besan, te sada traži nove majstore kako bi mogao što pre da ima potpuni ugođaj u svom novom luksuznom domu. Takođe, već je počeo sa pripremama za leto jer u svom velikom dvorištu ima i bazen. Tu planira da provede letnji odmor jer ove godine najverovatnije neće ići na more." - ispričao je izvor blizak producentu.