uskoro će sviti porodično gnezdo

„LUKA JE ZASMEJAVA, POKUŠAVAJU DA SKRENU MISLI“: Trudna Sofija uskoro napušta Srbiju, a evo zašto se povukla iz javnosti

Kako trudnoća manekenke Sofije Milošević odmiče, njen izabranik Luka Jović i ona navodno žele da pobegnu od stresa

foto: Instagram

Kako tvrdi Blic, Luka Jović se navodno nalazi u Madridu, dok je njegova devojka Sofija MIlošević, koja je trenutno u drugom stanju, u svom stanu u Beogradu.

 

– Stalno su na vezi putem video-poziva, a društvo joj prave najbliži dok je u Beogradu. Ona će, čim se otvore granice i počnu letovi, otputovati za Španiju. Ona se zabrinula zbog njegove povrede, a Luka je ubeđuje da će biti dobro i da nema potrebe da se neriva, posebno zbog njenog trenutnog stanja. Stres i nervoza joj sada nisu potrebni dok je u drugom stanju. Luka je zasmejava, pokušavaju oboje da skrenu misli. Ono što mu je Sofija obećala je da će odmah po otvaranju granica spakovati kofere i doći kod njega – kaže za ovaj portal izvor blizak manekenki.

 

 

Kako je neimenovani izvor dodao, to je bio plan i da nije došlo do Lukine povrede, ali je ona svakako ubrzala Sofijin dolazak.

 

 

Ona sada završava obaveze oko svog modnog ateljea, kako bi saradnicima objasnila šta treba da rade dok ona nije u Beogradu. Osim toga, redovno ide na preglede i sve je kako treba. Trudnoća lepo napreduje, a Sofija se ugojila sedam kilograma, mada se to na njoj ne vidi. Prošle su je mučnine i sada mnogo bolje funkcioniše – dodaje naš izvor.

 

Prema rečima izvora, za sve što joj treba tu su njena i Lukina porodica, a manekenkina rođaka sa decom često prespava kod nje.

 

 

Pošto Lukina sestra Mila živi u Beogradu, ona je najčešće sa Sofijom u kontaktu i kada imaju vremena vide se. Dobro razumeju iako su dosta različite, ali se odlično slažu. Sofija dosta vremena provodi sa svojim sestrićima, za koje je vezana, ali i sa prijateljicama, što Sofiji, koja voli da šeta, posebno sada kada je lepo vreme, izuzetno prija. Sofija obožava decu, da se igra sa njima i da im ugađa, pa je srećna što će za nekoliko meseci držati svoju bebu u naručju – objašnjava naš izvor i ističe da budući roditelji još uvek nisu odučili gde će se ona poroditi.

 

Postoji opcija da to bude u Beogradu na privatnoj klinici, ali razmišlja i o Madridu. Volela bi da joj dete ima državljanstvo neke evropske metropole. Sve zavisi kako će odmicati trudnoća, ali i Lukina karijera. Mnogo je faktora o kojima trenutno razmišljaju. Luka jeste detinjast, ali je kao otac brižan, što je pokazao i prema sinu kojeg ima iz prethodne veze. Sofija je starija nekoliko godina, staloženija je, pa je to uticalo i na Luku.

 

 

Iako je donedavno punila medijske stupce detaljima iz privatnog života, Sofija se, otkada je u blagoslovenom stanju, potpuno povukla iz javnosti, te o trudnoći sve obavestila samo na društvenim mrežama.

 

Sofija nikada nije marila za natpise po medijima, trudila se da bude iznad toga pa je tako o ljubavnom životu govorila šturo. Vezu sa Lukom je počela tajno, a onda se oglasila kako bi objasnila da ga nije ona odvojila od devojke s kojom je dobio dete. To ju je baš iznerviralo. Sada se povukla kako bi vodila miran porodičan život i na miru odlučila kako će dalje i gde će nastaviti život kada dođe beba – završava izvor.