skromna i šarmantna

RODILA MU JE ČETVORO DECE, A U JAVNOSTI SE NE POJAVLJUJE GOTOVO NIKAD: Nataša definitivno nije TIPIČNA supruga fudbalera

Malo ko zna kako izgleda supruga našeg proslavljenog fudbalera

foto: Profimedia

Naš fudbaler Branislav Ivanović u braku je sa suprugom Natašom više od jedne decenije. On može da se pohvali brojem nastupa za reprezentaciju Srbije, ali isto tako i skladnim životom koji ima sa Natašom.


O Nataši se gotovo ništa ne zna. Ona svakako nije tipična žena fudbalera. Ne može se sresti na svakom javnom dešavanju, već samo u retkim prilikama, kada na crvenom tepihu pravi društvo svom suprugu.


Povučena je i sasvim jedna prirodna žena koju ne možete svakog dana sresti u šopingu, niti na društvenim mrežama videti njene fotografije iz luksuznih restorana i sa različitih luksuznih destinacija, baš kakve objavljuju starlete koje su mahom udate ili barem jure svetske fudbalere.

Inače, supruga našeg kapitena česta je bila tema engleskih medija dok je igrao za "Čelzi", a velika mu je podrška i danas, dok igra za "Zenit" u Rusiji.


U nastavku u galeriji pogledajte još fotografija ove skromne supruge i našeg poznatog fudbalera koji imaju četvoro dece, blizance Andreju i Anu, kao i sinove Stefana i Dušana.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia