#ostanitekodkuće

NJENA ĆERKICA MISLI DA SU SVETOM ZAVLADALE NEVIDLJIVE BUBICE: Kristina Radenković otkrila simpatičan detalj iz svog doma

Dok šarmantna voditeljka i glumica s porodicom provodi dane u samoizolaciji, otkriva kako je njena ćerka Tara razume novonastalu situaciju

foto: Marina Lopičić

S obzirom na nesvakidašnje okolnosti u kojima se čovečanstvo našlo proteklih sedmica i meseci, proslava četvrtog rođendana malene Tare, ćerke popularne voditeljke kvizova Slagalica i Stigni me ako znaš Kristine Radenković, protekla je u intimnoj porodičnoj atmosferi.


Devojčicu dobro raspoloženje ne napušta ni u ovoj neobičnoj situaciji u kojoj smo se našli, pa je na svoj simpatičan način razumela novonastale okolnosti.


Shvatila je da niko ne radi, da su svi kod kuće, da moraju da se peru ruke i da su svetom zavladale nevidljive bube koje ulaze ljudima u usta, te ih razbole… samo što sad Tara misli da se bube leče dezinfekcionim gelom za ruke… — priča kroz smeh mama Kristina za Alo.

 


Tara je imala svoju rođendansku zabavu, ali organizovanu na pomalo neobičajen način, uz pomoć tehnologije.

 


Bila je, što bi rekli, intimna atmosfera, ali bez obzira na nju, Tara se neizmerno radovala i poklonu i balonima i torti i pesmicama koje su drugari slali putem društvenih mreža — ispričala je Radenkovićeva.


Kako ističe voditeljka, koja je krajem prošle godine na svet donela sina Rogana, ove teške trenutke njena porodica pokušava da pretvori u nešto pozitivno.

 


Osim što brinemo kako će se ova cela situacija odraziti na naš život, kao i na živote drugih, mi kao porodica, uživamo. Mnogo smo Nikola i ja bili zauzeti poslednjih meseci i nekako nam ova izolacija baš prija, prija nam što smo sami. Taman smo planirali da odemo na neki put, nas četvoro, ali eto, sudbina je odradila svoje...Pazi šta želiš — zaključila je Kristina.