sada je trenutak da budemo solidarni

"NE BUDETE LI GRAĐANI ZA PRIMER, DIREKTNO SE ZAMERATE MENI!" Marija Šerifović iz samoizolacije šalje VAŽNU poruku

Srpska pevačica izašla je samo da bi regulisala neke obaveze i s obožavaocima podelila kako se štiti i o čemu razmišlja dok traje pandemija virusa korona

foto: Instagram

Jedina srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović samoizolovala se u svom stanu zbog epidemije virusa korona, a njena majka je u karantinu, s obzirom na svoje godine i činjenicu da su starija lica i osobe narušenog zdravlje najugroženije.

 

Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigde. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što pre završi! Ne budete li građani za primer, direktno se zamerate meni, a znate da to nije dobro — našalila se Šerifovićeva.


Ona je podsetila na sve ono što ćemo propustiti ako ne odmah ne preduzmemo sve neophodne mere zaštite od virusa.

 


Ona ja zbog vas neć moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa di Piave po prolećne popuste, neću moći da pevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more, neće moći Hak nesmetano da se švrćka i kaki gde poželi, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape... — napisala je.


Dakle, nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri građani! Hajde uzdravlje i bez sekiracije — zaključila je.

 


Marija je, inače, juče prvi put posle sedam dana i njenog koncerta u Centru Sava izašla iz kuće, a s obožavaocima je podelila neke detalje.


Danas sam prvi put nakon sedam dana izašla iz kuće — napisala je Marija u opisu fotografije na kojoj se vidi da nosi zaštitnu masku. — Nosila sam masku i rukavice. U banci sam bila sama. Zapravo, jedna radnica i ja, ali i ona je nosila i masku i rukavice. Takođe, zvala sam Sašu Popovića i Bosanca da pitam treba li im nešto od hrane ili lekova.


Marija je dodala je prešla šest i po kilometara i da planira ponovo da izađe kako bi kupila krofnu.


Plašim se da ću se ugojiti jer sam stalno u kući — iskrena je pevačica.