uvek privuče pažnju

MODNI KRITIČARI ODUŠEVLJENI, PUBLIKA — NE BAŠ: Rijana dugo nije bila ovako glamurozna, ali da li je preterala? (ANKETA)

Na dodeli nagrada NAACP Image Awards mnogi su bili razočarani kada se pevačica nije pojavila na crvenom tepihu, ali ona ih je iznenadila pojavivši se na bini u interesantnom izdanju

foto: Profimedia

Rijana možda godinama odlaže da snimi album i već nekoliko meseci izbegava temu novih pesama, koje je najavila za kraj prošle godine, ali daleko od toga da izbegava javnost.

 

Pevačica i poslovna žena neretko je zvezda prestižnih događaja koji okupljaju slavne, a pre nekoliko večeri prisustvovala je dodeli nagrada koje se uručuju „ljudima od boje“ koji su zabeležili izvanredne rezultate na filmu, televiziji, u muzici i u književnosti.

 

Rijana se našla među nagrađenima, a iako je nismo videli na crvenom tepihu, na ogromno razočarenje foto-reportera, ona se pojavila na pozornici kako bi primila nagradu. Učinila je to u autfitu koji je i više nego zapažen budući da je odmah rasplamsao rasprave na društvenim mrežama.

 

Pevačica je, naime, odabrala ljubičastu haljinu s potpisom modne kuće Givenchy, koju su modni portali nazvali „dramatičnom“. Reč je o modelu s naglašenim ramenima koji od struka do kolena čine upečatljivi karneri koji se stapaju s rukavica i krase ih prelazi iz ljubičastih u crne tonove. Kombinovala ju je sa sandalama s tankim kaiševima, a nije bila skromna pri izboru nakita, budući da je ponela komade juvelirske kuće Chopard, među kojima i tridesetosmokaratni dijamantski prsten s ametistom procenjen na 47.000 dolara.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Iako je Rijana ponela toaletu koja je pravo malo remek-delo zbog neobičnog dizajna i igre boja, njeni obožavaoci ne mogu da se slože je li ona bila dobar izbor. Ukoliko pitate stručnjake i novinare modnih portala, oni su, svi do jednog, oduševljeni, ali nemali je broj onih koji smatraju da bi pevačica trebalo da bira odeću koja ističe njenu atraktivnu figuru i ne obuzdava njen seksepil.