porodična idila

SVOJE NAJDRAŽE DAME IZNENADIO JE RUŽAMA: Eva Mendez i Rajan Gosling na Dan zaljubljenih KONAČNO uslikani sa ćerkama

Poznati glumci čuvaju svoju intimu daleko od očiju javnosti, pa je za njihove obožavaoce veliko iznenađenje kad dobiju priliku da vide njihove naslednice

foto: Profimedia

Eva Mendez (45), Rajan Gosling (39) i njihove mezimice Esmeralda (5) i Amada (3) proveli su Dan zaljubljenih na sjajan način — izašli su na porodični ručak!

 

Zgodni glumac i njegove najdraže dame prošetali su losanđeleskim ulicama i uživali u trenucima koje su proveli zajedno, a Mendezova je nosila tri ruže, najverovatnije Rajanov poklon za nju i njihove devojčice.

 

 

Kako američki mediji javljaju, glumica je izgledala sjajno u ležernom spoju farmerki, crne majice i kardigana u boji senfa, dok je njen vanbračni suprug nosio teksas jaknu, crne pantalone i majicu s printom. Par je očigledno više truda uložio u izgled Esmeralde i Amade, koje su nosile neodoljive haljinice, a starija od sestara imala je i elegantnu torbicu.

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Par, inače, stanovnici Los Anđelesa nemaju priliku često da sreću u društvu ćerki, budući da glumci instistiraju na tome da decu zaštite od pažnje medija i omoguće im „normalno“ odrastanje.