imaju i jedan poseban nadimak

NI ANĐELINA NI DŽENIFER! Bred Pit i Leonardo Dikaprio uhvaćeni kako se drže za ruke (FOTO)

Na nedavno održanoj dodeli Oskara slavni glumac Bred Pit nagrađen je za najbolju mušku sporednu ulogu, pa je nakratko njegov ljubavni život bio u drugom planu

foto: Profimedia

Jedan od najcenjenijih glumaca u Holivudu nagrađen je za svoju ulogu u filmu „Bilo jednom u Holivudu“, čiju režiju potpisuje Kventin Tarantino, a podršku mu je u trenutku dok je iščekivao da čuje svoje ime pružala ekipa s kojom je sarađivao na snimanju ovog ostvarenja.

 

Među njima je bio i Leonardo Dikaprio, koji je svog kolegu i prijatelja uhvatio za ruku u ovom važnom trenutku.

 

 

Tako je jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu, dok se spekuliše o njegovom odnosu s bivšim suprugama Dženifer Aniston i Anđelinom Džoli, u ovim napetim trenucima podršku dobio — od dragog prijatelja.

 

Njih dvojica su se, inače, sprijateljili na setu Tarantinovog filma, a Bred je nedavno ispričao u intervjuu za Entertainment Weekly da je Leonardo za njega smislio originalan nadimak — Ljubavnik!

 

Zove me „ljubavniče“. Pomalo je zbunjujuće, ali pristajem — rekao je Pit i dodao da je njegov odnos s kolegom takav da uvek navijaju jedan za drugog i neizmerno se poštuju, kao i da se uvek dobro ismeju kad provode vreme zajedno.