iz minuta u minut

SPEKTAKULARNA CEREMONIJA DODELE NAGRADA "Music Awards Ceremony"je počela: Mnogobrojne poznate ličnosti oduševile publiku

Poziranje fotoreporterima, uzbuđenje, osmesi, svečane toalete....

foto: Glossy.rs

Druga po redu dodela nagrada "Music Awards Ceremony", svečano je počela u Beogradskoj Areni, a mnogobrojne poznate ličnosti iz sveta muzike počele su da pristižu u svečanim toaletama.

 

U glamuroznoj kreaciji bila je voditeljka Nikolina Pišek, koja je prisutne ostavila bez reči.

 

foto: Glossy.rs

S osmehom na licu, ušetao je poznati pop pevač Petar Grašo koji je počastvovan nominacijom za predivnu numeru " Ako te pitaju".

 

foto: Glossy.rs

Šarmantna Lena Kovačević pojavila se u elegantnoj crvenoj haljini, koja je ovogodišnji modni pogodak. 

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

foto: Glossy.rs

Najpopularniji tinejdžerski par u našoj zemlji Vojaž i Breskvica prvi put su nominovani za ovakvu prestižnu nagradu, a ovo su njihove prve impresije.

 

"Nisam očekivao poziv, velika mi je čast što sam ovde. Osećao sam ekstremnu euforiju, sve se prebrzo desilo. Bilo bi divno kada bismo uspeli da dobijemo neku od nagrada, ali sam zahvalan na nominaciji."

 

foto: Glossy.rs

Popularna pevačica Nataša Bekvalac uzbuđena je zbog ove večeri, a njena neobična toaleta, privukla je pažnju publike i medija.

 

"Sestra Kristina mi je pomogla oko stajlinga, imam tremu i uzbuđena sam. Pripremam se za koncert, iscrpljujuće je i fizički i psihički. Ovo je megalomanski posao koji sam zagrizla, ali mislim da u meni ima energije da izdržim do tada."

 

foto: Glossy.rs

Neizostavni dvojac koji niže hitove, Džala Brat i Buba Koreli jedni su od nominovanih za prestižnu nagradu. Stigli su elegantno obučeni.

 

foto: Glossy.rs

Reper Đus prošetao je nesvakidašnju frizuru, te ga mnogi nisu prepoznali kada je stao ispred fotoreportera.

 

foto: Glossy.rs

U dvoranu su počeli da pristižu i poznati parovi, a među njima su bili Nikola Rokvić sa suprugom Bojanom Barović, Marko Bulat sa lepšom polovinom, kao i Đole Đogani i izabranica Vesna.

 

foto: Glossy.rs

Nastavak na sledećoj strani!

foto: Glossy.rs

Grupa Đogani bila je raspoložena da podeli svoja očekivanja.

 

"Navijamo za dobru žurku, ali ipak ćemo favorizovati Bubu i Džalu, Senidu i Lunu. Sa svima bih snimio duet" -završava Đole.

 

foto: Glossy.rs

Ni popularne jutjub zvezde nisu ostale bez nominacije ove godine, te su tinejdž zvezde Lea Stanković, Ana Lazarević i Ruže Rupić bile posebno uzbuđenje zbog toga.

 

Rupićeva je želela  da podeli svoje želje.

 

"Sve smo nominovanje u jutjub kategoriji, došle smo da se zabavimo, ko god da pobedi meni će biti drago. Trebalo mi je dosta vremena da se pripremim za večerašnju ceremoniju, haljinu sam šila, nadam se da se isplatilo."

 

foto: Glossy.rs

Devojka koja je nakon nekoliko pojavljivanja zaintrigirala publiku kako svojim vokalom, tako i imidžom, postigla je veliki uspeh i večeras je tu. Reč je o šarmantnoj Angelini.

 

"Ne očekujem ništa, drago mi je da sam nominovana, šta god da se desi biće bi zadovoljstvo. Izdvojila bih samo Saru Jo kao mogućeg favorita."

 

foto: Glossy.rs

Kompozitor i frontmen benda "Magazin", Tonči Huljić za večerašnju manifestaciju odabrao je upečatljiv stajling. Zlatni sako je oduševio prisutne.

 

foto: Glossy.rs

Velika zvezda Lepa Brena stigla je u dvoranu sa snajom Aleksandrom Prijović. Njih dve su veoma raspoložene za sve nastupe koji slede.

 

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Folk pevačica Andreana Čekić ušetala je sa svojim izabranikom pod ruku, a osmehe nisu krili ipred fotoreportera. Bela duga haljina istakla je njenu figuru. Par deluje veoma zaljubljeno.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

 

foto: Glossy.rs

Predivne dame iz Hrvatske, Nina Badrić i Indira Levak, svojim prisustvom upotpunile su ovu mužičku manifestaciju.

 

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Rijaliti zvezda i mlada pevačica Luna Đogani posebno je zahvalna na nominaciji, a večeras je zablistala u roze, lepršavoj haljini. 

 

"Osećam se nikad bolje u životu, toliko sam počastvovana da nemam reči, kao da sam u Americi, na dodeli Mtv nagrada. Kao mala sam takve program uvek pratila i želela da budem na tom mestu. Došla sam prvenstveno da se zabavim, samim tim što sam ovde, predstavlja mi veliko zadovoljstvo. Anabela je kod kuće, čuva decu i gleda nas."

 

foto: Glossy.rs

Preko 450 muzičkim zvezda je stiglo na dodelu ""Music Awards " nagrada.

 

FOTO: Glossy.rs
FOTO: Glossy.rs
FOTO: Glossy.rs
FOTO: Glossy.rs
FOTO: Glossy.rs
FOTO: Glossy.rs