zahvalna svakog dana

„POKAZALA SI MI ŠTA SU LJUBAV I ŽIVOT“: Usvojena ćerka Vlada Divca uputila majci Ani reči koje mame suze (FOTO)

Petra Divac, ćerka slavnog košarkaša i njegove supruge, čestitala je mami rođendan na predivan način.

foto: Dragana Udovičić

Jedan od najboljih košarkaša u istoriji ovog sporta ponosni je tada Luke, Matije i Petre, koju je par usvojio kada je imala šest meseci.

 

Lepa Petra izuzetno je vezana za roditelje, a svoju ljubav prema majci danas je iskazala emotivnom čestitkom. Ona je, naime, na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svojih roditelja i napisala:

 

Srećan rođendan ovoj osobi ogromne energije koju mogu da zovem mamom! Svakog dana sam zahvalna na tebi i na tome što si mi pokazala šta su ljubav i život! Ne prođe dan da od tebe ne naučim nešto novo! Hvala ti što si moj najveći učitelj! Volim te, srećan ti rođendan, neka ti se ispune sve želje jer to si zaslužila — napisala je Petra.

 

 

Divčeva ćerka, inače, vodi blog u kojem piše o svom životu, a jednom prilikom je istakla da je često pitaju kako je imati dve mame i dvojicu tata.

 

Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine — istakla ona tada.