emotivno

PONOVO PREKRŠILA ODLUKU SUDA: Severina objavila još jednu fotografiju svog sina i raznežila obožavaoce stihovima

Hrvatska pevačica koja je nedavno privremeno izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom na društvenoj mreži Instagram podelila je njegovu fotografiju.

foto: Ana Paunković

Severina Kojić pre nekoliko nedelja je doživela izuzetno težak udarac: sud u Zagrebu odlučio je da će njen sin Aleksandar ubuduće živeti sa ocem, inače srpskim biznismenom Milanom Popovićem. S majkom će dečak provoditi tek po 88 sati mesečno, javili su tada hrvatski mediji.

 

Pevačica je nakon toga istakla da neće prestati da se bori, a sada je na instagramu podelila fotografiju Aleksandra na kojoj mu se ne vidi lice i u opisu podelila nežne stihove pesme Galeb i ja Olivera Dragojevića:

 

Tebe gledat, s tobom letit,
Povrh svega nimat straja,
Pa prkosit svakoj buri,
I neveri ča sve valja…


Na osami, blizu mora,
Dok se sunce, zemlji smije,
Slušan tebe kako klićeš,
Lipo mi je, lipo mi je,
Moj galebe!

 

 

Njeni brojni obožavaoci dirnuti su ovim Severininim emotivnim gestom, ali on predstavlja kršenje odluke suda, pišu regionalni mediji.

 

Naime, na zahtev Severininog bivšeg verenika i Aleksandrovog oca Milana Popovića, pevačica i njen suprug Igor Kojić svojevremeno su morali da uklone sve sinovljeve fotografije s Instagrama i za to plate novčanu kaznu. Sud je, kako se tada pisalo, zabranio bilo kakav vid javnog eksponiranja dečaka.