nisu bili stidljivi

ZAVOĐENJE PRED OČIMA CELOG SVETA: Zgodni glumac flertovao, pa zakazao sastanak sa slavnom lepoticom, i to putem TVITERA!

Nekadašnji rvač, danas uspešni glumac očigledno ima dovoljno samopouzdanja da uradi baš sve što poželi. Na primer, da se „nabacuje“ putem društvenih mreža dok milioni ljudi čitaju svako slovo!

foto: Profimedia

Dejv Bautista, bivši rvač kojeg poslednjih godina gledamo kao glumca, i rvačica i WWE superzvezda Dejna Bruk uskoro će izaći na romantični sastanak, a njihovo „muvanje“ pratio je ceo svet!

 

Sve je počelo tako što je Bautista prošle sedmice objavio da više nema devojku, a jedan obožavalac napisao mu je da bi trebalo da izađe s Brukovom. Ona je to videla i odgovorila:

 

Mislim, već smo pričali o tome… Samo mi pošalji ono što sam tražila… Možda ću to da objavim… Onda možeš da odlučiš za dalje…

 

 

Bautista joj je poslao svoju fotografiju i napisao: Šta ima?, a ona mu odgovorila gifom na kojem se oblizuje, da bi Bautista potom uputio kompliment rvačici, ona mu je odgovorila da vežba i pitala ga da joj preporuči neku teretanu u Tampi, gde se sledeće godine održava takmičenje Wrestlemania. Zgodni glumac odgovorio joj je potvrdno i čini se da su ugovorili sastanak!

 

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

 

Prepiska je vođena pred milion i po Bautistinih pratilaca, pa je u brzo ceo svet znao da će njih dvoje uskoro izaći, a šta će se dalje dogoditi — saznaćemo na Tviteru, nadamo se!