neverovatno

PORED NJEGA BI I BRED PIT IZGLEDAO SMEŠNO: Legendarni Borat je poznat kao kralj transformacija, ali OVO niko nije očekivao (FOTO)

Saša Baron Koen vam je simpatičan, ali ga ne doživljavate kao dobrog frajera? Dokazaćemo vam da grešite!

foto: Profimedia

Nasmejao nas je kao kazahtanski novinar Borat Sagdijev, maljav, obučen staromodno. Bili smo u neverici da je to isti čovek kada smo ga videli kao austrijskog manekena i voditelja Bruna. Nismo mogli da poverujemo da je i dalje u pitanju isti glumac kada je bio diktator-admiral-general Hafaz Aladin.

 

U svakoj ulozi koju je igrao, Saša Baron Koen bio je maestralan.

 

Znamo da je spreman na sve i sposoban za sve, ali njegova najnovija transformacija izazvala je privatno iznenađenje širom sveta — naročito kod dama!

 

Britanski glumac i komičar nominovan je za Zlatni globus za ulogu u seriji The Spy, u kojoj igra veoma složen lik. Njegova supruga Ajla Fišer otkrila je na Instagramu šta je sve Koen morao da uradi zbog ove uloge, i to pored snimka na kojem glumac trenira.

 

Veoma sam ponosna na muža zbog nominacije za Zlatni globus za najboljeg glumca. Radio je tako naporno da se transformiše za ulogu u seriji The Spy — ne samo što se rešio svog stomaka (pogledajte video), ali savladao je tri dijalekta, uključujući i sirijski, živeo u Kazablanci, uglavnom sve vreme u liku tokom četiri meseca snimanja — pohvalila se glumica.

 

 

Među slavnima koji su čestitali ovoj porodici je glumica Kortni Koks, a obožavaoci para temu s velikog dostignuća uglavnom skreću na nešto drugo: neverovatno telo Saše Barona Koena!

 

Pomislila sam da ovaj dečko izgleda kao Saša, samo je nabildovan, a onda sam pročitala tekst — jedan je od komentara neverice žena oduševljenih izgledom slavnog glumca i komičara.