verovanja

Obratite pažnju: Ovih 8 znakova otkriva da vam se smeše dobitak, sreća i uspeh!

0
Ako radite na tome da manifestujete život u izobilju, možda se pitate kako ćete znati da će vaš trud će biti nagrađen. Dobra vest je da postoje određeni "izdajnički" znakovi kojima vam svemir pokazuje da vam pristiže novac, a mnogi od sledećih osam znakova zapravo sežu od davnih vremena, posebno iz Feng šui tradicije.
foto: Shutterstock

6. Imate puno sitnih novčića

 

Ako imate puno novčića (npr. u velikoj tegli), možete da privučete veće količine novca u svoj život. Prema Feng šuiju, ako novčiće držite u vašoj kuhinji, to će vam verovatno pomoći da steknete finansijsko izobilje, dok rusko sujeverje tvrdi da ćete privući velike svote novca ako čuvate novčiće u ormaru ili u kesicama svuda po kući.

 

7. Imate neprijatan susret s pticom

 

Možete se osećati kao da vam je ceo dan uništen ukoliko ptica odluči da se olakša iznad vaše glave, ali taj odbojan susret s pticom zapravo bi trebalo da znači da ćete dobiti više novca u bliskoj budućnosti.

Dakle, ukoliko se susret s pticom završi tako što će vam se olakšati na glavu, pokušajte da gledate svetlu stranu toga!

 

7 načina kako da prestanete da odbijate novac od sebe


8. Vaši inicijali su u paukovoj mreži

 

Ovo je vrlo specifičan znak da vam pristiže novac, a nije verovatno da ćete to videti često, ali ako vidite, obratite pažnju! Vrlo je rašireno verovanje da ćete imati sreće ako vidite svoje inicijale u paukovoj mreži.

Sve što želite privlačićete s malo truda (slično kao što pauk privlači plen) – bilo da sanjate o novcu, uspehu ili o nečem sasvim drugom.

makonda-tracker