puna energije

Rezultat je mnoge iznenadio: Evo kako izgleda Vesna de Vinča nakon GLADOVANJA od 40 dana

1

Vesna de Vinča sve je šokirala svojom objavom da započinje specijalnu detoksikaciju organizma gladovanjem.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Vesna de Vinča je izdržala gladovanje od 40 dana i na taj način detoksikovala organizam, a sad je pokazala kako izgleda nakon ovog režima.

 

Veliki deo javnosti je kritikovao Vesnin potez i mnogi su bili skeptični, najviše zbog toga što je jako teško izdržati samo na unosu tečnosti u organizam, ali ona je bila odlučna i istrajna.

Rezultati jesu uočljivi, a de Vinča tvrdi kako ima novu energiju i uprkos svim naporima kojima se trenuto izlaže, ne može da se umori. Ona je nedavno podelila fotografiju u ljubičastem dvodelnom kupaćem kostimu, pohvalivši se vitkom figurom, ali i sportskim načinom života.

 

Ispod objave su se nizali ohrabrujući komentari i ljudi su joj poručivali kako je uspela da prevaziđe samu sebe i da je pravo čudo što je to izdržala.

- Sa bicikla na dasku! Ne mogu da se umorim. Posledica gladovanja od 40 dana!!!! Kod moje drugarice Cece … plazni bar ….na Adi - napisala je ispod objave.

 

Vesna je jednom prilikom otkrila i da ipak gladovanje prekine jednom namirnicom, a to su koštice trešanja.

 

- Pojela sam 10 trešanja sa košticom. Što je jako važno. Kada su pitali Dalaj Lamu šta mu je cilj u životu odgovorio je - glavni cilj je redovna stolica. Po neki istraživanjima najbolje bi bilo da se redovna stolica desi u pet ujutru. To je malo teže, ali posle buđenja treba imati stolicu jer ona govori o sve o telu. Nastavljam sa vodom i limunom još uvek nisam uključila žalfiju, ali to ću od sutra ujutu. Osećam se mnogo dobro, ali ne samo zbog stolice, već se intelektualno bolje osećam. Energija mi skače - izjavila je ona.

 

Ipak, mnogi stručnjaci ne preporučuju dijete izgladnjivanjem, pa za svaki slučaj ne pokušavajte to jer nikad ne znate kako će vaš organizam reagovati.

 

 

makonda-tracker