ko bi rekao?

Jede slatkiše svakog dana, a OVO JE TAJNA NJENE FIGURE: Ben Aflek iz prve ruke otkrio kako izgleda jelovnik Džej Lo

0

Ben Aflek je otkrio tajnu sjajnog izgleda svoje supruge Dženifer Lopez. 

Ben Aflek i Dženifer Lopez
Ben Aflek i Dženifer Lopezfoto: jlo, Instagram

Dženifer Lopez već decenijama važi za jednu od najlepših dama u Holivudu. Iako je već na pola šeste decenije života, slavna umetnica izgleda znatno mlađe.

 

Mnoge zato zanima koja je tajna njene savršene figure, uz pomoć koje magije uspeva da izgleda poput nekih duplo mlađih devojaka. Njen muž Ben Aflek je sada otkrio nešto što je mnoge iznenadilo, a tiče se njene ishrane. 

 

Većina je mislila da Džej Lo ima neke veoma restriktivne dijete, koje joj ne dozvoljavaju da nabaci gram viška. I da zarad svoje linije žrtvuje mnoge poslastice kojima dosta ljudi ne može da odoli. 

 

Međutim, uopšte nije tako....  Ben Aflek je, gostujući u emisiji glumice Dru Barimor, javno otkrio šta sve Lopezova ima u svom meniju.  

 

Tajna njene linije nije toliko u ishranu koliko u redovnom treningu
Tajna njene linije nije toliko u ishranu koliko u redovnom treningufoto: Charbonneau/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Sad ću da vam kažem što će vas uznemiriti. Dženifer jednostavno jede što god ona želi. ali baš šta god ona želi. Kolače, sladoled, jednostavno sve - iznenadio je sve Ben Aflek kada je rekao ovo. 

 

No, odmah nakon toga je rekao i čemu Džej Lo može da zahvali na svom "telu od miliona dolara". 

 

- Da, ona vežba. Milsim, i ja vežbam, ali ja nemam tu magiju da izgledam kao momak od 20 godina. Sa savršenom kožom i svim tim stvarima - rekao je Aflek. 

 

Džej Lo ima ozbiljnu radnu etiku
Džej Lo ima ozbiljnu radnu etiku foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Onda je istakao i da joj se zaista zavidi i da se divi njenoj radnoj etici. 

 

- Njena radna etika je više nego ozbiljna. Ima veoma jaku radnu etiku, veliku disciplinu, ali i svoje supermoći. Ona je najdivnija žena na sveti i izgleda spektakularno - završio je Aflek.

 

 

makonda-tracker