disciplina

Tajna njene savršene linije: Ovo je ishrana koje se Viktorija Bekam pridržava poslednjih 20 godina

0

Bivša članica benda "Spice girls", Viktorija Bekam, drži istu ishranu već više od dve decenije.

 

Viktorija i Dejvid Bekam
Viktorija i Dejvid Bekam foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam su već dugi niz godina u braku i važe za jedan od najpoznatijih svetskih šoubiz parova, tačnije baš danas su obeležili 26 godina od kada su zajedno. Iz njihove ljubavi rodilo se četvoro naslednika - Bruklin, Romeo, Kruz i Harper.

 

Vikorija, od kada je zakoračila na svetsku pozornicu, poznata je kao da dama sa izuzetno istančanim stilom, ali i kao žena koja nikada nije imala, ne kilogram, nego ni gram viška. Bekamova supruga je to uspela zahvaljujući njenoj izuzetno striktnoj ishrani, koje se pridržava već godinama.

 

O njenom režimu pričao je jednom prilikom i njen suprug, koji je otkria da ona veoma retko odstupa od svoje ishrane. Iako je gurman, kako je rekao, Viktorija će samo ponekad odstupiti od svog uobičajenog obroka, koji podrazumeva ribu sa roštilja i povrće kuvano na pari.

 

 

Viktorija je kasnije rekla da, iako je njena ishrana veoma disciplinovana, ona s vremena na vreme takođe uživa u zdravim izvorima masti poput avokada i orašastih plodova, kao i da redovno pije alkohol.
 

 

Šta Viktorija Bekam doručkuje?

 


Viktorija odbacuje, kada su Englezi u pitanju tradicionalno jutarnje ispijanje čaja, i to menja sa dve kašike jabukovog sirćeta.

- Svako jutro, prva stvar koju uradim je da uzmem tri kašike jabukovog sirćeta. Zatim jedna šolja tople vode sa limunom i nekoliko kafa - rekla Viktorija za Net-A-Porter.

Viktorija takođe, pišu strani mediji, voli smutije, a najviše kombinuje jabuke, kivi, limun, spanać, brokoli i čia semenke.

 

Šta Viktorija Bekam ruča?
 

Avokado je jedna od njenih omiljenih namirnica, toliko ga voli, da je priznala da ih jede nekoliko dnevno. Konkretno, rekla je za Telegraf 2019. godine da „jede tri ili četiri avokada dnevno“ i smatra da su oni najzaslužniji što ima tako zdravu kožu. Takođe, sveža riba je jedna od čestih stvari na Viktorijinom meniju i kombinuje je sa različitim vrstama povrća, koje su kuva na pari.

 

Šta Viktorija Bekam večera?
 

 

Odavno je zamenila tradicionalne špagete sa zdravijom alternativom, pošto se za večeru često odlučuje za začinjene tikvice pomešane sa povrćem. U međuvremenu, i njena ćerka Harper se pokazala kao pravi kuvar. Tokom izolacije zbog korona virusa ona je pokazala svoje kulinarske veštine i spremila je mami jedno od njenih omiljenih jela - ribu.

- Ovde imamo lososa, šećerni grašak, krastavac, avokado i brokoli - otkrile su Bekomove devojke šta šta je bilo na meniju.

 

Koje grickalice jede Viktorija Bekam?
 

Dok je jednom prilikom pokazivala zdravu domaću užinu koju je služila svojoj deci, bivša članica benda Spice Girls priznala je da svoju želju za hranom između obroka zadovoljava semenkama.

Užina koju sprema deci posle škole su semenke natopljene organskim aminokiselinama, koju predstavljaju zamena bez glutena za soja sos.

- Semenke natopljene organskim aminokiselinama! Pečeno na žaru dok ne postanu hrskave! Užina posle škole! Dobro i za mamu - rekla je Viktorija u postu na Instagramu. 

 

 

 

makonda-tracker