ona decenijama izgleda isto

Ona ne voli da trenira, a kad se ugoji odmah uvodi OVO: Sedmodnevni PLAN ISHRANE Monike Beluči koji TOPI kilograme

1

Jedna od najlepših i najzgodnijih žena na svetu poštuje određeni plan ishrane, zahvaljujući kom izgleda zanosno.

Monika Beluči izgleda zanosno zahvaljujući posebnom planu ishrane
Monika Beluči izgleda zanosno zahvaljujući posebnom planu ishranefoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Baš kao i svaka žena, i Monika Beluči voli da se opusti i ponekad uživa u "zabranjenoj" hrani. Međutim, ona je priznala i da nije veliki ljubitelj treninga, ali kada vidi da je preterala, ima sedmodnevni plan ishrane koji odmah uvodi.


Ona će još dugo ostati simbol lepote, sa istančanim modnim ukusom, pa nas tako redovno oduševljava svojim pojavljivanjem u originalnim odevnim komadima.

Njena ishrana se bazira na balansiranom unosu svega, pri čemu je akcenat na voću i povrću, a s obzirom na to da koristi med, ne oseća ni prekomernu potrebu za slatkišima.

 

Kako izgleda plan ishrane Monike Beluči?

  • Prvi dan

Doručak: 150 ml prirodnog i nezaslađenog jogurta s komadićima jabuke

Ručak: 200 grama kuvane junetine, 200 grama salate sa 1 kašičicom maslinovog ulja, kriška kukuruznog hleba

Večera: zdela svežih jagoda, 150 grama pirinča sa jednom kašičicom maslinovog ulja i 50 grama narendanog sira, 150 grama salate, voće

 

  • Drugi dan

Doručak: šoljica kafe bez šećera, tost i kašika bobičastog voća ili voćnog džema

Ručak: omlet od 3 jaja, 2 male kuvane tikvice, komad integralnog hleba

Večera: 150 kuvanog nemasnog mesa, salata

  • Treći dan

Doručak: šolja zelenog čaja (s limunom), tost s medom, grejp

Ručak: 200 grama kuvanog ili pečenog krompira s peršunom ili mirođijom, 100 grama nemasnog sira

Večera: 170 grama špageta s maslinovim uljem

 

  • Četvrti dan

Doručak: nezaslađeni nemasni jogurt s 2 kašičice meda, 40 g sira

Ručak: 100 grama pirinča, 100 grama kuvane tikvice, 100 grama kuvane junetine

Večera: činija bilo kojeg voća, 200 grama kuvane nemasne ribe, salata s maslinovim uljem, komad hleba, voće

  • Peti dan

Doručak: čaša sveže ceđenog soka, dva slana krekera

Ručak: 100 grama špageta, zelena salata s maslinovim uljem, pomorandžom ili grožđem

Večera: 250 grama salate od povrća, uz malo pasulja, voće

Za kraj potrebno je samo još da ponovite bilo koji od prethodnih dana u preostale dane jelovnika, piše City Magazine.

 

 

makonda-tracker