pre tri decenije

OVE TAJNE SA SNIMANJA SERIJE "BOLJI ŽIVOT" SIGURNO NISTE ZNALI: Žarko Laušević je trebalo da igra jednu od glavnih uloga

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Tanja

22-04-2021 05:36h
Pa i nije baš bio dobar odabir glumaca, bez zamerke na njihove glumačke sposobnosti, već sa obzirom da njihove realne godine naspram uloga koje su im dodeljene, kao Aljoša Vučković (zet Ivo) koji je stariji od punice Emilije Popadić a ona mu često kaže, zašto ti zete ne bi primio neki savet od mene a on odgovara, zato što saveti koje vi stariji dajete nama mladima ... mislim, baš se nekako osećala neka energija naboja izneđu njih dvoje, tako da bi bili baš dobar bračni par (u seriji), mnogo prikladniji nego sa 16 godina mlađom Lidijom Vukičević.
A tek koliko je izgledalo morbidno kada je u prvom serijalu Bolji Život, Miloš Žutić, a koji je u realnom životu bio muž Cece Bojković, njenoj filmskoj ćerci Violeti, glumio momka a od koje je stariji 23 godine.

Ind

18-12-2023 14:17h
@Tanja
A tek odabir glumaca Topalovića u maratoncima gde je pradeda od praunuka stariji 30 godina.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: