iskreno sa aleksandrom simić

Aleksandra Simić u susret novoj sezoni i jubilarnom stotom intervjuu: Ponosna sam što mi je ovoliki broj gostiju ukazao poverenje!

0

Bliži se jubilarni stoti intervju i razgovori sa novim ličnostima koje još nisu govorile o svom životu.

foto: promo
foto: promo

Do sada smo dosta toga naučili, otkrili , zapazili a da poznati i ostvareni ljudi u drugim tv formatima o takvim putevima i laviritima života nisu govorili.

 

- Sagovornik se mora osećati slobodno i konforno kako bi govorio o intimnim stvarima. Televizija stavlja pred sve nas dodatni oprez jer znamo koliki nas auditorijum gleda. Ponosna sam što mi je ovoliki broj gostiju ukazao poverenje. Sve vreme sam vrlo oprezno pazila da ne dirnem „polje“ koje bi ih zabolelo, da ne uđem neoprezno i bahato u teren nepristojnih pitanja. Osim crvenih lampica na kamerama u studiju uvek u svesti imam i još jednu svoju koja je upaljena i koja još jače zasija da me opomene da ne postavim pitanje koje ne bih volela da meni neko postavi. U voditeljskom poslu veoma je važan način plasiranja pitanja . To je deo mere ponašanja koju ili imate ili nemate. Skopčana je sa vašim ponašanjem i u privatnom životu i zato određeni voditelji ne pristaju na svaki tv format . Vaspitani ste drugačije, imate drugačije norme , i neretko kako se ponašate privatno takvi ste i pred kamerama. To je današnja medijska slika - poverava nam Aleksadra Simić autorka koncepta emisije koji se trenutno može pratiti na TV Naša i na TV BN.

 

- Tokom letnje pauze gledaoci će videti sve one intervjue koji su stvarani u ovim godinama kako bi svi mi obnovili znanje , uvideli da se pitanja koja postavljamo sebi ne razlikuju mnogo i da niko nije imun od hoda po lavirintu života. Podsetićemo se koja su velika imena naše javnosti i naših života govorila o sebi , o svojim vrlinama i slabostima, o svojim pobedama i porazima, strahovima i hrabrosti  i svim onim koracima koji čine naš život. Upoznali smo ih u drugačijem ruhu uz drugačija pitanja i odgovore . O mnogima nismo znali kako žive život i šta su sve uspeli da prebrode a sa kojim se mislima i danas bore - nastavlja Aleksandra

 

Svoje emisije može da pogleda tek sa neke vremenske distance i onda je objektivnija jer u procesu stvaranja svašta se pomeša u glavi novinara, naročito stres i očekivanja . “Sada, u trećoj godini intervjua, mogu da kažem da smo puno učinili emisijom "Iskreno" i da je svako ponešto naučio i na svoj način sagledao život i svoja ponašanja. I gledalac, i gost i ja”, iskrena je Aleksandra .

 

Tokom letnjeg perioda auditorijum će se podsetiti svih gostiju koji su do sada bili iskreni a samo neki od njih su Ljubivoje Ršumović, Danilo Ikodinović, Željko Bebek, Nele Karajlić, Dule Savić, Merima Njegomir, Dejan Tomašević, Mirjana Bobić Mojsilović, Gorica Popović , Branka Petrić, Isidora Bjelica, Kaliopi, Darko Bajić , Ljiljana Blagojević, Predrag Ejdus, Irfan Mensur, Kornelije Kovač, Bora Dugić, Neša “Galija” ,Sanja Ilić, Nada Blam, Ivan Bekjarev, Janoš Mesaroš i mnogi drugi 

 

Termini emitovanja ,emisije “Iskreno sa Aleksandrom Simić” na tv Naša , ovog leta su petak od 21h , subota od 19h, nedelja i ponedeljak od 23h , i u svakom terminu gledaćemo drugi intervju i čuti životnu priču druge ličnosti.

 

 

makonda-tracker