Otkrijte

Putevi IRIE FM-a sa Sergejom Trifunovićem i Sonjom Pavlicom: Koja je to šaka pravih izbora kako bi se došlo do zrna spokoja?

0

Posle velikog uspeha singla "Kliziš" bend IRIE FM nam predstavlja "Puteve" - priču o izboru - pravom, pogrešnom, napravljenom u datom trenutku, pod pritiskom okolnosti, loših procena, prečica, obilaznica...

foto: Promo
foto: Promo

Bend IRIE FM predstavlja novi spot "Putevi", u izdanju Lampshade Media, koji su režirali Vukašin Marković i Lazar Bogdanović. U spotu se pojavljuju Sergej Trifunović i top model Sonja Pavlica.

Spot je priča o izboru. Pravom, pogrešnom, napravljenom u datom trenutku, pod pritiskom okolnosti, loših procena, prečica, obilaznica... Atmosferičnim narativom pričamo o lošoj ideji negativca priče koja je odbijena od strane našeg heroja, koji time snosi posledice, prisećajući se poslednje lepe stvari koju je video to jutro i dominantne situacije koja mu je presudila.

 

Da li je to pravi ili pogrešan izbor, svakako najskuplje plaćen, ostaje na gledaocu da oseti", kaže autor pesme i frontmen benda Vukašin Marković.

foto: Promo

Pesma 'Putevi' su razgovor sa samim sobom. U 4 ujutru na autoputu, doduše na motoru, kad je put ispred dovoljno 'siguran' da se 'misli' na nešto drugo u tom trenutku. Rasuto i bez mnogo odgovora, ali intenzivno, otvoreno, pomalo i sramno, u vrtlogu mana, briga, želja i očekivanja. Nagonska reakcija na paniku koju nosi savremeni svet i svepristunost prebrzog protoka vremena...

foto: Promo

Oda ličnim slabostima u varljivoj trci sa sekundama. Koja je to 'šaka' pravih izbora koje treba doneti kako bih došao do zrna spokoja, i kako se izboriti sa tonom pogrešnih. Iskrena i nervozna introspekcija, kojoj brzina obrtaja nažalost nikako ne čini uslugu, već samo podiže uzbuđenje i na jedan grozničav način tera čoveka da se suoči sa svojom neizbežnom prolaznošću", dodaje, te zaključuje on.

1 / 3 Foto: Promo

 

 

makonda-tracker