U bioskopima od 3. marta

Komedija sa najvećim filmskim zvezdama: Ave, Cezare! (FOTO + VIDEO)

0
Dobitnici četiri Oskara, Džoel i Itan Koen, napisali su scenario i režiraju film Ave, Cezare! - komediju sa najvećim filmskim zvezdama, smeštenu u period zlatnog doba Holivuda...
Foto: Promo
Foto: Promo
Džoš Brolin
Džordž Kluni Alden Erenrajh Rejf Fajns Džona Hil Skarlet Johanson Frensis Mekdormand
Tilda Svinton Čening Tejtum Ave, Cezare!













Dobro došli u Holivud

Ave, Cezare!



Danas smo navikli da znamo svaku sitnicu o glumcima i slavnim ličnostima i da kopamo duboko do mračnih tajni iz njihovog života Tad je publika želela da veruje da su zvezde kao s druge planete i idealne kao što ih predstavljaju. Studiji su mnogo više štitili svoje trofeje. Zvezde su bile kao imovina, pod ugovorom i mogle su se pozajmiti u svakom trenutku. Bilo je i dobrih i loših strana tog sistema. S jedne strane, bile su zbrinute, ali s druge, to može prilično da guši.



Njegov posao bi bio da pronađe neku filmsku zvezdu u kafani u San Dijegu, vrati ga i potplati sve ljude koje je on usput izvređao ili da dovede nekog ko se tajno gej venčao.

Ideja za film Ave, Cezare! rodila se još pre 10 godina

Pitali su me da li želim da igram glumca kog neko kidnapuje. Imali su možda tri strane scenarija i nekoliko fenomenalnih rečenica. To je bilo sve. Naravno da sam pristao.

Ave, Cezare!

Čak se pojavio i na sajtu IMDB Ali problem je bio u tome što scenario nije postojao.



Na kraju smo seli i napisali scenario. Bilo je vreme. Da smo čekali duže, svi glumci koje smo želeli, bili bi prestari za svoje uloge.







Tim i ja smo imali mnogo sreće što smo sarađivali s Džoelom i Itanom toliko godina. Ovaj film ne samo da je kulminacija njihovog stvaralaštva, već je i odraz njihove ljubavi prema filmskoj industriji. Ne treba da čudi što se toliko mnogo njihovih omiljenih glumaca odazvalo pozivu da glume u ovom filmu, a mi mnogo cenimo očiglednu ljubav koju su uložili u ovaj film, kao i neprikosnoveno umeće s kojim su ga snimili.

makonda-tracker