sasvim drugačije

Ove scene nisu završile u filmu MI NISMO ANĐELI! Marinu umalo da igra DRUGA GLUMICA, a evo kako je to izgledalo (FOTO)

0

Kultno ostvarenje s početka devedesetih "Mi nismo anđeli" predstavilo nam je mladu glumicu Milenu Pavlović, a malo je poznato da je u trci za glavnu žensku ulogu bila jedna njena poznata koleginica

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Ostvarenje "Mi nismo anđeli", čiju režiju potpisuje Srđan Dragojević, jedna je od omiljenih komedija na našim prostorima.


On nam je doneo neka dobro poznata imena kao što su Nikola Kojo, Branka Katić, Sonja Savić, Zoran Cvijanovć i Srđan Todorović, ali i jedno novo — mladu glumicu Milenu Pavlović.


Kada je bila studentkinja treće godine fakulteta, Milena je dobila ulogu mlade i očajnički zaljubljene trudnice Marine, a malo je poznato da je u trci za ovu rolu bilo desetak glumica. Među njima je bila i Ivana Mihić.


U DVD izdanju koje sadrži "Film o filmu" vidimo Ivanu u sceni u kojoj s drugaricom planira kako da saopšti Nikoli da je trudna.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Ja sam dobila ulogu tako što sam bila na audiciji. Bila sam treća godina Akademije i, bogami, dosta devojaka sa svih mogućih klasa je, koliko ja znam, bila u nekoj vrsti audicije — rekla je Milena. — Prvo je bio širi izbor, opšti. Kad sam ušla u uži, imala sam scene s Brankom Katić, to mi je bilo, naravno, lakše.


Ivana Mihić je u tom trenutku imala iza sebe već nekoliko uloga, a nakon što nije dobila ulogu u filmu "Mi nismo anđeli" usledile su dve uloge koje su lansirale njenu karijeru — Keti u "Srećnim ljudima" i Kristina u "Gore-dole".

 

 

 

makonda-tracker