konačno

Dugo očekivana premijera domaćeg filma: "Južni vetar" stiže u bioskope u utorak 23. oktobra!

0

Ovo je priča o beogradskim mangupima, brzoj vožnji, potrazi za boljim životom i uzvraćenoj ljubavi. 

Film 'Južni vetar
Film "Južni vetar"foto: Promo

Premijera domaćeg filma sa posetom dela glumačke ekipe zakazana je za utorak 23. oktobar u 21:00 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Šoping Centar. Karte za beogradsku premijeru filma "Južni vetar" su prodaji na blagajni bioskopa.

Film je inspirisan devedesetim godinama i autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, a nastao je kao želja da se spoji iskustvo i žanr koji svi volimo da gledamo. Obiluje scenama koje su karakteristične za ovakav tip filma, za priču koja govori o lošim odlukama, ali i dobrim namerama", istakao je reditelj Miloš Avramović.

U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni "Car", dobro radi. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu.

 

Srđan Todorović
Srđan Todorovićfoto: Story press

Fantastičnu glumačku ekipu čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Hristo ShopovIvaylo Zahariev.

 

Ekipa filma veliku pažnju je posvetila i muzici koja je posebno rađena kako bi upotpunila ovu nesvakidašnju akcionu dramu, koju potpisuju produkcija Bassivity izvođači kao što su Rasta, Senidah i Cobi.

 

Publiku u bioskopu Cineplexx UŠĆE Šoping Centar, nakon premijere filma u sali, pozdraviće i deo ovog sjajnog glumačkog ansambla, koji će obradovati i publiku u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza 26. oktobra na specijalnoj projekciji od 20:00 časova.

 

Film je na redovnom repertoaru svih bioskopa Cineplexx od 25. oktobra.

 

 

makonda-tracker