promene

Prvi put u ISTORIJI desiće se OVO: Dodelu Oskara vodiće TRI ŽENE, a pored njih biće i velika HOLIVUDSKA imena

0

Na jadnoj od najeminentnijih manifestacija desiće se velika promena posle skoro 4 decenije, te će tako ulogu domaćina i voditeljki preuzeti istaknute glumice i komičarke. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Filmska dodela nagrada za Oskara biće održana po našem vremenu 28. marta, ali u 2 sata posle ponoći. 

 

Ono šta je interesantno za ovu manifestaciju jeste to da se ona obično ne menja svoje koncepte otganizacije jer je jedan od najiščekivanijih događaja, pa tako ne zahteva mnogo inovacija, ali su ove godine organizatori odlučili da naprave promene. 

 

Kako se navodi prošlo je više od 35 godina kako na sceni u ulozi domaćina i voditelja nisu bile tri osobe, što će se ove godine desiti, ali to nije sve, sve tri će biti žene.

"Hollywood Reporter" su objavili početkom februara da će dodelu Oskara voditi tri osobe, ali se dugo spekulisalo ko će to biti. Mnogi su nagađali da će događaj koji producira Vil Peker, a režira Glen Vajs voditi tri glumca ili ugledana voditelja, ali te proglnoze se nisu ostvarile. 

 

Na sceni će se naći Vanda Skajs, Ejmi Šumer i Redžina Hol, a ulogu prezentera nagrada preuzeće zvučna imena Holivuda.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Reždina Hol je igrala u trilogiji "Scary Movie" u kojem je tumačila Brendu, Ejmi Šumer po stendap komičarka, dok je Vanda Skajs s druge strane 2014. godine proglašena za najduhovitiju osobu zbog uloga u animiranih filmova "Ice Age", "Over the Hedge"...

 

Podsetimo da su na listi poznatih koji će dodeliti nagrade Kevin Kostner, Zoi Kravic, Lejdi Gaga, Rozi Perez ... 

 

Kako piše "Colider" do zvanične dodele biće otkriveno još imena.

 

 

 

makonda-tracker