Otvoreno o roditeljstvu

Bane Mojićević nikad srećniji: Trudim se da budem što bolji uzor deci (FOTO)

3
Popularni pevač nas je sve osvojio svojim moćnim glasom. Ipak, u proteklih nekoliko godina život je pred nejga postavio novi izazov - roditeljstvo.

 

Story: Prošlo je dvanaest godina od Vašeg prvog pojavljivanja na muzičkoj sceni. Kako danas gledate na to ? Jeste li se od tada promenili ili niste dozvolili da Vas promeni scena?

 


- Gledam s više godina iskustva nego na samom početku. Sad mi je jasnije kako estrada i taj posao funkcionišu. Promenio se jesam sigurno, što je prirodan proces. Verujem da sam sada zreliji i bolji po sebe.


Story: Bili ste tinejdžer kada ste se prijavili za takmičenje Zvezde Granda. Kako su reagovali Vaši roditelji?

 

Bane Mojićević u ćerkinom zagrljaju: Kod tate se najlepše spava (FOTO)


- Verujem da su naši životi naš lični izbor i da se roditelji nose sa tim najbolje što umeju i mogu. Za takav stav je potrebna ozbiljna osvešćenost i prihvatanje odgovornosti.


Story: Da niste bili toliko uporni i istrajni u svojoj nameri da izgradite uspešnu karijeru, da li biste bili danas tu gde ste? Koliku ulogu u tome je imala podrška Vaše porodice i prijatelja?


- Podrška porodice je presudna u svačijem uspehu i životnom zadovoljstvu. Moja trenutna pozicija je ekvivalentna mojoj upornosti, istrajnosti i veri u sebe.


Story: Publici je malo poznato da ste trenirali košarku. Zbog čega ste odustali od treniranja i da li Vam je žao zbog toga?


- Vrlo kompleksno pitanje. Nazovimo to životnom raskrsnicom na kojoj sam skrenuo ka muzičkom putu.


Story: S 19 godina ste se iz rodnog Čačka preselili u Beograd. Da li Vam je to teško palo?


- Palo mi je teško kao i svaka radikalna promena u životu. Posle određenog vremena se navikneš na nove okolnosti i okruženje u kome se nalaziš. Uz porodicu to ide mnogo lakše.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

( Razgovarala: VIKTORIJA SAMARDŽIĆ Izvor: Story.rs )
makonda-tracker