POLA DECENIJE LJUBAVI

Tanja Savić: Nijedan brak nije savršen

0
Pevačica Tanja Savić otkriva kako neguje svoj odnos sa suprugom Dušanom Jovančevićem za koga se udala pre pet godina, na koji način vaspitava sinove Đorđa i Maksima, ali i govori na temu profesionalnih izazova


Story: Kako najradije provodite vreme?
- To je konstantno neka igra i jurnjava. Veoma su živahni i prepuni energije koju ne uspevaju da potroše od jutra do večeri. Dušan i ja često se šalimo kako nisu mirni ni kada spavaju. Moram priznati da u tome ima dosta istine jer se stalno bacakaju po krevetu.


Story: Šta im je glavna preokupacija?
- Stalno su u likovima nekih superjunaka. Spajdermen je dugo držao primat, ali to se menja u zavisnosti od toga koji je crtani aktuelan.


Story: Da li neko od njih dvojice već pokazuje muzički talenat?
- Mene niko nije prisiljavao kada sam birala svoj životni poziv, tako da se i ja na isti način ophodim prema njima. Šta god da jednog dana odluče, tu sam da ih podržim. Povremeno umeju da pevuše razne melodije, ali sve je to na nivou igre.


Story: Kako oni podnose to što često nastupate i niste kod kuće?
- Prilično teško, stalno traže da se čujemo i u stanju su po milion puta da pitaju kada dolazim. Jedno vreme Đorđe je imao običaj da ljubi ekran kada me vidi na televiziji. Takvi trenuci umeju i da me rastuže. Nije lako kada ste odvojeni od dece, koliko god to kratko trajalo.

 

foto: Luka Šarac

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker