povučen

Srećno je oženjen već tri godine, a nedavno je postao tata: Predstavnik Francuske na Evroviziji ne eksponira privatnost

0

Privatni život pevača koji je predstavljao Francusku na 68. Evroviziji velika je misterija u tamošnjim medijima, ali je poznato nekoliko detalja

Sliman, predstavnik Francuske na Evroviziji u Malmeu
Sliman, predstavnik Francuske na Evroviziji u Malmeufoto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Prošlu nedelju obeležila je 68. Evrovizija, koja je ovog puta održana u Malmeu, a pobedu je odneo predstavnik Švajcarske Nemo Metler.


Nekoliko izvođača ostavilo je veliki utisak na evrovizijske fanove, na prvom mestu hrvatski muzičar Bejbi Lazanja, koji je osvojio drugo mesto i najviše glasove publike, a jedan od zapaženijih bio je francuski pevač Sliman.


On je takmičenje na Evroviziji završio na četvrtom mestu, a publici se predstavio božanstvenom baladom "Mon amour".

Ko je predstavnik Francuske na 68. Evroviziji?


Sliman Nebči rođen je u Šelu, u departmanu Sena i Marna, 1989. godine, a alžirskog je porekla. Od rane mladosti je obožavao muziku, a karijeru je počeo objavljujući svoju muziku na internetu i učešćem na brojnim takmičenjima.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/JESSICA GOW

Najviše pažnje privukao je tokom takmičenja u francuskom izdanju šoua The Voice, gde je pobedio 2016, a objavio je nekoliko zapaženih hitova i dobio ulogu u mjuziklu Marie-Antoinette et le Chevalier de Maison-Rouge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLIMANE (@slimane)


Sliman je od 2021 u braku sa Sapijat, lepoticom koja ne želi da se eksponira u medijima jer se ne bavi javnim poslom, ali je redovno na svim njegovim nastupima.


Par zajedno ima jedno dete, ćerku Esmeraldu, koja je došla na svet 2022. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLIMANE (@slimane)

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora posle finala Evrovizije

 

makonda-tracker