Janko Tipsarević: Nakon svadbe na turnir

0
Nakon što su se svi zajedno dobro zabavljali na svadbi kolege Janka Tipsarevića, teniseri Novak Đoković, Nenad Zimonjić i Viktor Troicki, predvođeni mladoženjom, otputovali su u Split gde ih očekuje meč protiv selekcije Hrvatske
foto: Story arhiva
foto: Story arhiva

Teniska reprezentacija Srbije u sastavu Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić i Marko Đoković doputovala je u Split gde će od 9. do 11. jula odigrati četvrtfinalni meč Svetske grupe Dejvis kupa protiv selekcije Hrvatske u Spaladijum areni.

Iako je pre samo dva dana sa izabranicom svoga srca Biljanom Šešević stao na ludi kamen i priredio nezaboravan svadbeni provod svojim prijateljima i saigračima u klubu S u Jakovu gde je organizovano ovo spektakularno venčanje, nema sumnje da je Janko spreman da zajedno sa ostatkom ekipe da sve od sebe na terenu. I drugi teniser sveta Novak Đoković optimističan je pred duel sa hrvatskom reprezentacijom za koju će nastupiti Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Ivan Dodig i Antonio Veić.

- S obzirom na kvalitet naše ekipe, logično je da očekujemo pobedu. Naravno, teško je predvideti šta će se tamo događati, jer prednost domaćeg terena mnogo znači. Ali, ponavljam, imamo kvalitet, koji je potvrđivan godinama unazad i možemo da izazovemo bilo koju ekipu na bilo kojoj podlozi u bilo kojoj zemlji. Optimista sam. Imamo velike šanse da prođemo Hrvate, a mislim da možemo skroz do finala – stoji na Novakovom zvaničnom sajtu.

Ekskluzivne fotografije sa venčanja Biljane Šešević i Janka Tipsarevića kojem su prisustvovali Novak Đoković sa devojkom Jelenom Ristić, Nenad Zimonjić sa suprugom Minom, Viktor Troicki i njegova izabranica Sunčica Travica, Lepa Brena i Boba Živojinović, glumica Danica Maksimović i mnogi drugi, možete pogledati samo u novom broju magazina Story koji je u prodaji od 13. jula.

Jelena Kulović

makonda-tracker