otkrila istinu

Volim čokoladu i mrzim šoping: Ana Kurnjikova iskreno o svom načinu života (FOTO)

0

Lepa teniserka je već na sredini četvrte decenije, a uvek izgleda savršeno. Ovo je njena tajna! 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ana Kurnjikova, ruska lepotica koja već godinama pleni svojim prirodim izgledom, savršenim tenom i odličnom linijom danas proslavlja svoj 36. rođendan. Jedna od dama koja je dokaz da godine ne mogu uništiti lepotu u skladnoj je vezi sa Enrikeom Iglesijasom. I dok su detalji njihovog odnosa još uvek misterija za mnoge, tajna njene lepote je poznata.

 

Ana Kurnjikova: Fotografija u bikiniju koja vam neće dozvoliti da trepnete! (FOTO)

 

Iako je njena savršena figura prava inspiracija za mnoge, Ana Kurnjikova priznaje da ne postoji fizička aktivnost kojoj je rekla ne, ali da je vremenom stvorila rutinu koje se uvek pridržava.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani


 

foto: Profimedia

 

Trudim se da vežbam minimum tri puta nedeljno. Akcenat mi je na leđnim mišićima koje pokušavam da zaštitim od provreda na tenisu. Kada želim da se opustim i ne razmišljam previše prepustim se spravama u teretani. Imam dosta energije i s godinama sam stvorila rutinu. Trudim se da igram tenis nekoliko puta nedeljno i volim plivanje i biciklizam", rekla je Ana za Elle.

Dugo ih nismo videli zajedno: Ana Kurnjikova i Enrike objavili najromantičniji prvi selfi (FOTO)

 

Međutim, svoju figuru ne bi održala da nije pažljive ishrane. I dok mnogi smatraju da ova lepotica ne jede skoro ništa, Ana Kurnjikova otkriva pravu istinu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

foto: Profimedia

Mislim da je važno jesti više manjih obroka tokom dana. Kad god sam kod kuće, trudim se da kuvam za sebe. Ovo je veoma teško kada putujem i boravim u hotelima, ili dok sam na setu, ali postoje načini. Morate biti kreativni. Ipak, biti dobar sve vreme nije realno. Ja uzimam malo čokolade svaki, ili svaki drugi dan", kaže Ana.

Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova prvi put u javnost posle dužeg vremena: Šta se dogodilo sa slavnom teniserkom?

 

 

Njene odevne kombinacije su uvek u centru pažnje, ipak Ana priznaje da je njen stil veoma jednostavan. Ipak, činjenica koja je iznenadila svaku devojku jeste da Ana zaista ne voli šoping.

Ne volim da idem u šoping. Posle sat vremena postanem nervozna, tako da često šopingujem onlajn", iskrena je plavokosa teniserka.

makonda-tracker