kraj se nazirao između redova?!

Muž me ne voli više: Ovo je poslednja zajednička fotografija Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića

2
Vest da se jedan od omiljenih parova razvodi raširila se brzinom svetlosti, a mnogi su sa nevericom prihavatili ove tvrdnje
foto: Nikola Milićević
foto: Nikola Milićević

Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović sklopili su građanski brak u strogoj tajnosti, a venčanju nisu prisustvovali čak ni Natašini i Ljubini roditelji, kao ni bliski prijatelji već samo kumovi.

 

Za njeno i Ljubino venčanje nije znao apsolutno niko, pa je pop zvezda uspela nedeljama da krije da je udata.

 

Ipak, pre sedam nedelja, pevačica i njen suprug proslavili su drugu godišnjicu braka, a ona je uz fotografiju koja je zabeležila njihov strastven poljubac napisala:

 

Nastavak teskta i fotografiju pogledajte na narednoj strani...

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Kada mi je dosadno i treba mi dodatna pažnja samo optužim muža da me ne voli više. Gazimo treću godinicu braka... Nek' nam je sa srećom, napisala je.

 

Kako je od intimne proslave prošlo mesec i po dana, mnogima je bilo neobično što Nataša u tom periodu nije objavila ni jednu zajedničku fotografiju sa suprugom, a mnogi su ovu situaciju povezali sa tim što Ljuba ne vole da se eksponira u medijima.

 

Nastavak teskta i fotografiju pogledajte na narednoj strani...

 

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Međutim, domaći mediji pišu da je njihovoj ljubavnoj priči posle dve godine došaokraj. Nataša je sa ćerkom Hanom napustila Srbiju i otišla u Pariz, dok je Ljuba spakovao kofere i smestio se u hotel.

 

Ovim povodom, par se nije oglašavao.

makonda-tracker