Uspešne, nezavisne i...?

5 neverovatnih sličnosti koje do sada NIKO NIJE PRIMETIO: Evo šta spaja izabranicu Zlatana Ibrahimovića i Jelenu Karleušu (FOTO)

0
One su i te kako poznate javnosti, uspešne, srećne i ostvarene žene. Jedna je Srpkinja, druga Šveđanka, prva je u braku, a druga izrazito protiv braka. Međutim, pored imena, one imaju više sličnosti nego što pretpostavljate
foto: Dragan Kadić, Profimedia
foto: Dragan Kadić, Profimedia

Supruga Zlatana Ibrahimovića, Helena Seger, retko se medijski eksponira, a kada dospe u žižu razlozi su i više nego neočekivani.

Iako je ljubav njenog života jedan od najboljih fudbalera na svetu, Zlatan Ibrahimović, Helena insistira da bude finansijski nezavisna, pa iz tog razloga ne želi da se uda.

 

Par ima dva sina, Maksimilijana i Vinsenta, i svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

 

Žena Zlatana Ibrahimovića ih nosi u svim prilikama, a dostupne su svima: Večni komad u kome ćete UVEK izgledati kao milion dolara (FOTO)

 

foto: Profimedia

Kada sa suprugom upari odevnu kombinaciju nastaje pravi modni bum: Ovako je Jelena Karleuša bodrila Duška na utakmici (FOTO)

 

Naša velika zvezda, Jelena Karleuša u braku je sa uspešnim fudbalerom, Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku.

 

foto: Marko Poplašen

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker