Šokirala

Iza njenog lepog lica se krije tužna istina: Lepa manekenka se već godinama bori sa opakom bolešću (FOTO)

0
Za mnoge je ona jedna od najlepših devojaka na svetu, no iako uvek deluje srećno i nasmejano, poznata manekenka je otkrila svoju tragičnu sudbinu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nema sumnje da je supermodel Džiđi Hadid obeležila nekoliko poslednjih modnih sezona, a činjenica da se tokom najvećih profesionalnih uspeha borila sa opakom bolešću, samo govori u prilog hrabrosti i istrajnosti mlade manekenke.

 

Kada se zamerite Melaniji Tramp nećete dobro proći: Poznatu manekenku oštro osudila javnost zbog imitacije prve dame Amerike (VIDEO)

 

Naime, Džidži je u nedavnom intervjuu otkrila da se bori sa bolešću štitne žlezde koja joj značajno otežava svakodnevicu.

 

Metabolizam mi se drastučno promenio ove godine", rekla je Điđi i otkrila da pati od Hašimoto tireoiditisa.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Hašimotov tireoiditis je autoimuna bolest štitne žlezde koja je najčešći uzrok oštećenja te žlezde i posledične hipotireoze. A kako spada u red autoimunih bolesti, to znači da telo iz nepoznatog razloga prepoznaje štitnjaču kao "uljeza" i napada je antitelima. Posledica toga je smanjena ili povećana hormonalna aktivnost štitne žlezde.

 

Poslednje zbogom: Manekenka Džidži Hadid oprostila se od svog miljenika... (FOTO)

 

Međutim, Hadidova već dve godine uzima lekove da bi ublažila simptome, ali uprkos dijagnozi, ova uspešna devojka odbija da uzme bolovanje.

 

Rođendanska žurka godine: Džidži Hadid otkrila zašto joj je ovaj gost bio poseban (FOTO)

Osećam pritisak i teško mi je da uzem dan za sebe jer ne želim da to utiče na moj profesionalizam", rekla je manekenka.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker