spekulacije o trudnoći i drama u avionu

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović nakon drame koju nikad neće zaboraviti: Najbitnije je da smo živi

0
Nakon sve glasnijih spekulacija da je u drugom stanju, pevačica Aleksandra Prijović spakovala je kofere i uputila se sa svojim izabranikom Filipom Živojinovićem u Majami kako bi se odmorila i napunila baterije, a ono što im se desilo na putu za Ameriku zaljubljeni par nikada neće zaboraviti

 

foto: Andreja Damnjanović

U prvom trenutku svi su bili smireni, ali kada su počele jake turbulencije, putnici su se veoma uplašili. Među njima bila je i Aleksandra, koja nije uspela da sakrije strah u očima i paniku. Za razliku od nje, Filip je ostao pribran i sve vreme pokušavao je da smiri svoju devojku.

 

Oglasila se: Evo zašto je Aleksandra Prijović otišla sa svadbe Viktora Troickog (FOTO,VIDEO)

Najpre moram da kažem kako je najbitnije da smo živi i u jednom komadu stigli u Majami. Ovo mi se nikada nije desilo, a poznato je da često putujem avionom na nastupe. Svi su bilu u panici, osoblje je smirivalo ljude, deca su plakala. Bilo je zaista stresno i napeto. Sve je to trajalo skoro sat vremena. U trenutku kroz glavu mi je prošla slika cele porodice i pomisao da li ću ih ponovo videti. Bila sam vrlo uplašena, a Filip je pokušavao da me smiri. Čim smo sleteli u Pariz, pao mi je kamen sa srca jer sam znala da smo na zemlji. Odmah sam pozvala porodicu i ispričala šta se desilo, a mama se u prvom trenutku mnogo uplašila. Posle toga, bilo mi je teško da ponovo sednem u avion za Majami", rekla je pevačica koja se nakon prvobitnog šoka konačno prepustila čarima Majamija gde će uživati narednih nekoliko dana.

 

 

makonda-tracker