san svake devojke

Srpski olimpijci pored kojih bi i Ronaldo izgledao smešno: Ovo su definitivno najbolji frajeri među našim sportistima (FOTO, ANKETA)

0
Iako na Olimpijskim igrama više ne gledamo Daču Ikodinovića i Marka Jarića, pripadnice nežnijeg pola neće uživati samo u dobrim partijama naših sportista nego i u njihovom izgledu.
foto: Dragan Gojić, Beta, Dado Đilas, Marina Lopičić
foto: Dragan Gojić, Beta, Dado Đilas, Marina Lopičić

U Riju će se tokom Olimpijskih igara za medalje boriti 103 srpska takmičara, uključujući i momke i devojke, a među njima je mnogo onih koji bi, ukoliko bi prestali da se bave sportom, s lakoćom kojom danas osvajaju medalje lagodno osvajali modne piste.

 

Nakon što smo otkrili ko su srpske sportistkinje zbog kojih će mnogi još više uživati u OI 2016, predstavljamo vam listu naših najprivlačnijih muških predstavnika.

 

Bogdan Bogdanović

 

foto: Dado Đilas

 

Ukoliko pitate bilo koju devojku koji košarkaš im se dopada, velika je verovatnoća da ćete čuti ime ovog momka. Nekadašnji igrač Partizana i velika nada srpske košarke, pored izgleda, pleni harizmom, skromnošću i pristojnošću koju princ na belom konju mora da ima.

 

Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)

 

Velimir Stjepanović

 

foto: Luka Šarac

 

Ovaj mladi srpski plivač je pravi primer džentlmena i odanog muškarca za kojim čezne svaka pripadnica nežnijeg pola. Koliko god god uspeva da oduševi i razneži svoje obožavateljke izlivima nežnosti i javnim izjavama ljubavi prema svojoj verenici Džesiki, ženski deo Veljinih fanova s pravom ostaje i ljubomoran... Pa, koja ga ne bi poželela?!

 

 

Mihail Dudaš

 

 

A photo posted by Mihail Dudaš (@mihaildudas) on

 

Vojvođanska smirenost, srpski inat, fokus pravog sportiste i jedinstvena lepota čine da mladi srpski desetobojac šarmira samo jednim širokim osmehom...

 

Evo zašto devojke ne mogu da mu odole: Fotke mladog sportiste koje će vas ostaviti bez daha!

 

Asmir Kolašinac

 

 

A photo posted by Kolasinac Asmir (@asko_kolasinac) on

 

Popularni bacač kugle posebno je privlačan zbog svoje građe, a mnoge dame jednostavno ne mogu da odole njegovom prodornom pogledu. Snažan, uvek nasmejan i skroman, ovaj sportista bi bez problema osvojio svako srce.

 

 

Novak Đoković

 

 

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Najbolji teniser na planeti bio je privlačan devojkama i pre nego što je stao na ludi kamen, ali otkada je svom imenu dodao i "titulu" supruga i pokazao koliko je nežan i posvećen porodici, devojke su prosto opčinjene njim!

 

Otkrio još jednu tajnu: Jeste li se ikada zapitali gde Novak čuva burmu tokom teniskih mečeva?

 

 

Viktor Troicki

 

foto: Luka Šarac

 

U svakom trenutku spreman za šalu i nasmejan, posvećen treninzima zahvaljujući kojima je uspeo da izgradi moćno telo, harizmatičan i jedinstven, nije ni čudo što je svaka Viktorova devojka bila prava lepotica, ali ni što je uspeo da osvoji srce Aleksandre Đorđević.

 

 

Miloš Teodosić

 

foto: FILIP PLAVČIĆ

 

Kapiten naše košarkaške reprezentacije već godinama važi za momka u kojeg se morate zaljubiti ukoliko odgledate makar jednu njegovu utakmicu. Njegove krupne crne oči, borbenost i frizura kojoj je odan čine ga jednim od definitivno najprivlačnijih srpskih sportista.

 

Zgodni, preplanuli i neodoljivi: Dame smo videli, a ovako se najbolji srpski frajeri provode na letovanjima (FOTO)

 

Miloš Ćuk

 

foto: Dado Đilas

 

Zgodni Novosađanin koji će u devembru ove godine napuniti 26 godina već je nekoliko puta stigao da silno obraduje navijače srpske reprezentacije, a devojke se oduševe svaki put kada ga ugledaju pored bazena, bez obzira na to nosi li oko vrata medalju ili ne.

 

 

Miroslav Raduljica

 

 

A photo posted by Miroslav Raduljica (@mraduljica) on

 

Izrazito visok i krupan, Miroslav bez imalo muke uspeva u tome da izgleda nadmoćno pored svakog protivnika. Mnoge pripadnice nežnijeg pola priznaju da padaju na njegove istetovirane mišićave ruke i bradu.

 

Nerazdvojni i slobodnim danima: Najbolji frajeri među srpskim košarkašima su juče proveli nezaboravan dan (FOTO)

 

Duško Pijetlović

 

foto: Marina Lopičić

Jedan od najtrofejnijih srpskih vaterpolista poseduje jedinstven šarm, a kada tome dodate neodoljivu građu vaterpolista... Uz to, njegovi ljudski kvaliteti prevazilaze čak i Duškov fenomenalan izgled. Mnoge dame bile su razočarane kada je stupio u brak sa svojom partnerkom Marinom.

 

makonda-tracker