verovali ili ne

NIKAD (ali nikad) ne biste pogodili ko je u pitanju: Zvanično najbolji frajer Velike Britanije nadmašio i čuvene glumce

1

Na listi najpoželjnijih muškaraca Ostrva našli su se princ Vilijam, Tom Holand, Kilijan Marfi, Idriz Elba... ali nisu ni blizu kontroverznom TV licu.

Džeremi Klarkson, najpoželjniji muškarac na Ostrvu
Džeremi Klarkson, najpoželjniji muškarac na Ostrvufoto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svake godine Britanke i Britanci u anketi stranice IllicitEncounters biraju najpoželjnijeg muškarca u Velikoj Britaniji i Irskoj, a drugi put zaredom pobedu je odnela ista osoba.


Kao i prošle godine, i ovog puta je to – Džeremi Klarkson (64).


Poznati TV voditelj, specijalizovan za automobilizam, koji je godinama vodio Top Gear, tako se našao ispred glumaca Toma Holanda i oskarovca i zvezdu filma "Openhajmer" Kilijana Marfija.


Klarkson je nadmašio i Idriza Elbu, Gereta Saugrejta, Sema Tompsona i princa Vilijama, koji su se takođe našli na listi najseksepilnijih muškaraca, a dobio je maksimalnih 10 poena.

 

Džeremi Klarkson, najpoželjniji muškarac na Ostrvu
Džeremi Klarkson, najpoželjniji muškarac na Ostrvufoto: EPA/ANDY RAIN

Komentari sugerišu da se većina onih koji nisu učestvovali u ovoj anketi ne bi složila.


"Kako je ovo uopšte moguće?", "Zbog ovoga ne verujem da svako treba da ima pravo glasa", "Je li ovo taj čuveni britanski humor?"... neki su od komentara, ali ima i onih kojima je jasno zašto je Džeremi Klarkson pobednik ankete.


"More harizme, izvrstan smisao za humor, ne plaši se da kaže šta misli... To su samo neki od kvaliteta koje mnogi nemaju", "Zašto, pitate? Zato što je inteligentan, duhovit, brižan i iskren momak", "Uvek bih pre odabrala Džeremija nego one mišićave lepotane koji nemaju šta da kažu", komentarišu fanovi voditelja.

 

Džeremi Klarkson na Vimbldonu 2023. godine
Džeremi Klarkson na Vimbldonu 2023. godinefoto: Mark Large / dmg media / Profimedia

Džeremi Klarkson umeo je u prošlosti često da se nađe u žiži javnosti zbog svog oštrog jezika, a pre izvesnog vremena je na sebe navukao bes Britanaca kada je napisao u kolumni za The Sun da "mašta o danu kada će Megan Markl biti naterana da paradira gola ulicama svakog britanskog grada dok joj gomila skandira: 'Sramota' i gađa je izmetom".

 

Nakon toga je The Sun dobio više od 6.000 žalbi građana, a Daily Mail je potom otkrio da je Klarkson ovo naisao nekoliko dana nakon privatnog ručka s kraljicom pratiljom Kamilom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Voditelj ušao u muzičke vode

 

makonda-tracker