LEPE VESTI

Petar Grašo ponovo postaje tata: Pevač potvrdio vest o trudnoj supruzi Hani

0

Porodica Grašo će ove godine dobiti još jednog člana

Supruga Petra Graša ponovo trudna
Supruga Petra Graša ponovo trudnafoto: Damir Dervišagić

Kako ekskluzivno saznaje IN Magazin, Hana i Petar će po drugi put postati roditelji, a informaciju je potvrdio Grašo, koji se trenutno nalazi u Skoplju, gde će večeras održati svoj treći rasprodati koncert na makedonskom Filharmonija.

 

Trudna Hana se poslednji put pojavila u javnosti pre desetak dana na otvaranju izložbe „Univerzum kroz ljubav” u Dioklecijanovim podrumima.

 

Ona nam je tom prilikom ispričala koliko je radosti u njihove živote donela njena ćerka Alba, koja će u julu proslaviti drugi rođendan.

 

Kako svoju privatnost čuvaju daleko od očiju javnosit, detalje o trudnoći svoje supruge nije podelio sa medijima, te za sada nije poznato u kom je mesecu, ali i da li znaju pol bebe.

 

Inače, Hana je ranije otkrila koliko uživa u majčinstvu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

- Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo porasti i možda sad jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Predivna je, vesela je, unela je nešto posebno u naš život, rekla je o malenoj Albi.

 

Priznala je da njoj i Petru puno pomažu bake, ali je temelj porodice, ipak, ljubav između nje i Petra.

 

- To da deteodrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvek mi je žao dece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam srećna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmeh, rekla je Hana za In magazin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Grašo je govori često o privatnom životu, a jednom prilikom je istakao koliko je blagosloven što je postao otac.

 

- Zajedno provodimo manje vremena nego što bih hteo jer je ova sezona zaista pretrpana koncertima koji su dogovoreni prošle godine i prebačeni su za ovo leto zbog korone. Baš zbog toga su mi trenuci sa porodicom još dragoceniji. Srećan sam što sam blagosloven ulogom roditelja, poručio je.

 

 

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker