teško je

"Ne želi da bude u domu koji je delila sa njim": Posle samoubistva muža, za ledi Gabrijelu menja se mnogo toga

0

Ledi Gabrijela Vindzor se vratila kod svojih roditelja, nakon smrti njenog supruga Tomasa Kingstona

Ledi Gabrijela sa pokojnim suprugom Tomasom Kingstonom
Ledi Gabrijela sa pokojnim suprugom Tomasom Kingstonomfoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tomas, koji se oženio ledi Gabrijelom u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru uz prisustvo kraljevske porodice, umro je sa samo 45 godina u kući svojih roditelja u Kotsvoldsu u februaru.

 

Oko 140 prijatelja i porodice okupilo se prošlog meseca u Kraljevskoj kapeli u Sent Džejms palati u Londonu da se oprosti od finansijera i filantropa.

 

Sada su izvori za Tatler ponudili novosti o tome kako se ledi Gabrijela nosi, pošto je obeležila svoj rođendan 23. aprila.

 

Izvori su preneli da Gabrijela sada živi sa princom i princezom u Kensingtonskoj palati, rekavši - Želeli su da Ela bude sa njima, a ona nije želela da bude sama u domu koji je delila sa Tomom.

 

Ledi Gabrijela i Tomas Kingston
Ledi Gabrijela i Tomas Kingstonfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kingstona je jedan velečasni opisao kao „izuzetnog mladića“ sa kojim je ranije radio u ratom razorenom Iraku.

 

Predani hrišćanin, Kingston je kasnije preuzeo brojne funkcije u svetu globalnih finansija.

 

Kao mladić Kingston je neko vreme izlazio sa Pipom Midlton i ostao blizak sa porodicom Midlton.

 

Kasnije je upoznao i zaprosio ledi Gabrijelu na ostrvu Sark, gde njegovi roditelji imaju vikendicu.

 

Ledi Gabrijela sa svojim ocem Princom Majklom
Ledi Gabrijela sa svojim ocem Princom Majklomfoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

 

Ćerka princa i princeze Majkla od Kenta, ledi Gabrijela, udala se za Tomasa Kingstona 2019. u kapeli Svetog Đorđa u Vindzoru uz prisustvo kraljevske porodice, uključujući pokojnu kraljicu Elizabetu II.

 

Pokojna kraljica bila je tamo sa princom Filipom i viđena je kako razmenjuje ljubazne reči sa ledi Gabrijelom pre i posle ceremonije venčanja.

 

Njegovo Kraljevsko Visočanstvo Princ Majkl bio je prvi rođak pokojne kraljice, a njegov otac, princ Džordž od Kenta, bio je njen ujak.

Kao takva, ledi Gabrijela je druga rođaka kralja Čarlsa III.

 

Kingstonovi roditelji su Vilijam Martin Kingston, poznati advokat za planiranje, i Džil Meri Kingston, poverenica dobrotvornog fonda Nadezhda Charitable Trust.

 

Ledi Gabrijela, poznata kao Ela, i Tomas, poznat kao Tom, viđeni javno zajedno malo pre njegove smrti, pridruživši se kraljici Kamili na 400. godišnjici Šekspirovog prvog dela u Grosvenor Hausu 14. februara.

 

Kingstonovi roditelji, Martin i Džil Kingston, i njegove sestre Džoana Konoli i Ema Marej objavili su njegovu smrt u 18 časova u utorak, 27. februara, opisujući ga kao 'voljenog muža, sina i brata', pre nego što su zamolili javnost da poštuje njihovu privatnost.

 

Kingston je pronađen mrtav na jednoj adresi u Glosterširu, a portparol policije je rekao da se "smrt ne tretira kao sumnjiva" i da će biti pripremljen dosije za mrtvozornika.

 

Ledi Gabrijela Kingston
Ledi Gabrijela Kingstonfoto: EPA / NEIL HALL

U izjavi Bakingemske palate u vreme njegove smrti najavljeno je da su kralj i kraljica obavešteni o Tomasovom odlasku i da se pridružite princu i princezi Majkl od Kenta i svima onima koji su ga poznavali u tugovanju veoma voljenog člana porodice, kao kao i da šalju svoje 'najiskrenije misli i molitve Gabrijeli i celoj porodici Kingston.'

 

Kingston je takođe bio prijatelj iz detinjstva i princa Vilijama i princa Harija.

 

Njegova sahrana održana je prošlog meseca, a među prisutnima su bili princ Vilijam, princ i princeza Majkl od Kenta, vojvoda od Kenta i princeza Aleksandra, pored porodice ledi Gabrijele i Tomasa Kingstona.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

 

makonda-tracker