NIJE NI SLUTILA

Godinama su bili u braku, imaju dvoje dece: Bolna ispovest Milice Gacin o suprugu koji ju je ostavio kad je bilo NAJTEŽE

0

Lepa voditeljka se trudila da bude dobra supruga, ali su se desile stvari koje su učinile da se oseća iznevereno i veoma loše

ISPOVEST MILICE GACIN O BIVŠEM SUPRUGU
ISPOVEST MILICE GACIN O BIVŠEM SUPRUGU foto: Printskrin youtube RTS

Voditeljka Milica Gacin pred malim ekranima je uvek nasmejana, spremna da se uvek našali, vedrog duha. Ipak, retko ko zna da joj u privatnom životu nisu cvetale ruže i da je prošla kroz jedan veoma stresan period.

Milica je godinama bila u braku i trudila se da balansira između privatnih i poslovnih obaveza. Godinama smo je gledali u kvizu "Slagalica" i dok je marljivo obavljala svoj radni zadatak u životu joj se dešavala prava drama.

Ona je po prirodi iskrena, a budući da ima dve ćerke, Hanu i Katju, nije krila ni svoj stav da žena mora da bude samostalna i na društvenim mrežama se pratiocima obraćala mnogo puta na razne životne teme.

- Ja sa svojih 20 godina nisam znala apsolutno ništa, srljala sam, sa 30 sam nešto kao bila malo pametnija, ali i dalje sam srljala. I onda sam se tako ukalupljena u taj stereotip strašno trudila da udovoljim prvom detetu, drugom detetu, mužu. Ja nisam izlazila iz kuhinje danima, satima. Da sve bude tip-top, jer sam iz vojvođanske kuće, da sve bude skuvano, namireno, da bude kako treba, kuća, deca. Da sve bude perfektno. I znate šta se desilo? Na prvom velikom kamenu spoticanja, odnosno na prvom velikom životnom problemu, okrenuo se na peti i otišao. Rekao je "ja ovo više ne mogu, meni je teško", i okrenuo se i otišao - ispričala je iskreno Milica u pomenutom videu.

Ipak, njoj tada nije samo briga oko braka bila na umu. Brinula je o bolesnom ocu, pa joj je priča oko odlaska muža samim tim još teže pala.

MILICA GACIN JE OSTALA SAMA SA SVOJE DVE ĆERKE
MILICA GACIN JE OSTALA SAMA SA SVOJE DVE ĆERKE foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ja sam se našla u nezavidnoj situaciji, sa dvoje dece, sa malom platom, sa ocem koji je bio u katastrofalnoj situaciji, takoreći umirući. Tada sam shvatila da je moja jedina opcija uspeh, da ja nemam mogućnost za bilo šta drugo. Nego samo imam mogućnost da uspem i to je sve što ja sebi mogu da dozvolim. Ali uopšte nije lako - istakla je voditeljka.

Nakon svega kroz šta je prošla Milica je sigurna da svoje ćerke mora da nauči da budu hrabre i nezavisne žene koje se neće oslanjati na muškarce, već će same znati da se izbore za sebe.

- Sigurna sam da su moje ćerke stabilne osobe upravo zato što nikada nisam ulepšavala realnost. Razgovaramo o događajima onakvim kakvi jesu, bilo da su oni najlepši ili najružniji. One znaju da mogu sve da mi kažu i da se nikada neću naljutiti ili udaljiti od njih dve zato što se s nečim ne slažem, kao i da ih nikada neću izneveriti. Dozvoljavam da same prave svoje izbore, upravo zbog toga što imam veliko poverenje u njih i do sada ni u čemu nisu pogrešile - ispirčala je ona jednom prilikom, pa je dodala:

- Ne kažnjavam ih, ne ucenjujem, ne vičem na njih, nikada ih nisam tukla, već ih podržavam, razumem i podstičem da postupaju u skladu sa svojim uverenjima. Moj bivši suprug i ja odličan smo primer partnera koji su nakon razvoda podjednako odgovorno nastavili da brinu o potomstvu, što naše ćerke vide i osećaju. Zreli smo ljudi i imamo jasne prioritete - rekla je svojevremeno Milica za Story.

Bonus video:

Voditeljka na snegu izvodi vratolomije

makonda-tracker