prelep par

Srbiju je osvojila ČAROBNIM GLASOM, a njega iskrenim EMOCIJAMA: Ko je suprug Ljubice Vraneš, Beograđanke magičnog glasa?

1

Nakon pojavljivanja u žiriju poznatog muzičkog takmičenja pevačica je izazvala pažnju, pa se o njoj pričalo danima

foto: Instagram / ljubicavraneš
foto: Instagram / ljubicavraneš

Operska pevačica Ljubica Vranješ jedno je od onih lica koja je naprosto nemoguće da ne zapamtite. Nakon što je žirirala u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno" Ljubica je postala poznata široj srpskoj javnosti.

 

Mnogi su se pitali ko je lepotica koja sedi i osluškuje talenat takmičara, a sada je već dobro poznato. Ona je majka dvoje dece, uspešna žena i supruga.

 

Ipak, o njoj se malo toga u javnosti zna. 

DejLjubica je solistkinja Beogradske opere, a diplomirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu gde je i magistrirala i to u klasi profesorke Radmile Bakočević. U svojoj karijeri je osvojila brojne nagrade.

 

Dobitnik je prve nagrade, kao i nagrade za najboljeg mecosoprana na takmičenju „Nikola Cvejić“ koju joj je dodelila prof. Biserka Cvejić. Takođe, osvojila je i prvu nagradu na međunarodnom takmičenju „Petar Konjović“.

 

Bila je član ansambla operskog studija Narodnog pozorišta koji je vodio prof. Nikola Kitanovski, a potom i u operskom studiju „Borislav Popović“, koji su vodili prof.Radmila Bakočević i Maestro Dejan Savić.

 

 

Ljubica je takođe član je operskog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu. Nastupala na koncertima „Put ka Belkantu“ kao i mnogim koncertima u Beogradu i širom naše zemlje. Ulogom Fenene u Verdijevoj operi „Nabucco“ debitovala je u Temišvarskoj operi u Rumuniji, nakon čega su joj se otvorila vrata i u drugim operskim kućama širom Rumunije.

 

Kad se pogleda sveobuhvatan Ljubičin život, slobodno se može reći da je ona potpuno ispunjena žena. Ona je majka dvoje dece, dve divne ćerkice, Milinu od šest i Mašu od devet godina. Obe interesuje tenis, zbog čega njihov tata, a Ljubičin suprug, Dejan Vraneš, nije previše radostan.

 

 

Dejan je nekadašnji selektor srpske teniske reprezentacije. On je radio sa poznatim imenima u oblasti tenisa kao što su Ana Ivanović, Jelena Janković i mnogi drugi.

 

Osim tenisa velika pasija mu je i lov, koji je zavoleo zahvaljujući tastu, ocu svoje supruge Ljubice. Njih dvoje već dugi niz godina uživaju u skladno braku iz kojeg su dobili dve devojčice, koje prete da lepotom zasene mamu, a talentom i ljubavlju prema tenisu tatu. 

Bonus video:

 

Kako izgleda dvorana Belesi u Parizu? 

 

makonda-tracker