bolje da ništa nije ni rekla

Pevala je, skakala i — mahala SRPSKOM zastavom: Viralni snimak Rite Ore i njeno objašnjenje kom se SMEJE svet

0

Rita Ora, poreklom iz Prištine, nastupala je sa srpskom zastavom, a njeno objašnjenje mnogima je smešno

rita ora na nastupu sa srpskom zastavom
rita ora na nastupu sa srpskom zastavomfoto: Twitter/ckakosmicka

Rita Ora, engleska pevačica koja je poreklom iz Prištine, nedavno se udala, a često svojim potezima izaziva komentare. Sada je njen poslednji snimak s jednog nastupa postao viralan!

 

Naime, na društvenim mrežama isplivao je snimak s njenog nastupa u Mađarskoj na kome peva, igra i skače ogrnuta — srpskom zastavom!

 

Ona je nastupala i radosno plesala sa srpskom zastavom koju joj je iz publike dodao jedan muškarac, a navodno, shvatila je tek kasnije da je u pitanju srpska zastava.

 

Ritino objašnjenje je mnoge zasmejalo jer tvrdi da je mislila isprva da je u pitanju mađarska zastava, iako naše zastave zaista nisu ni slične

 

 

— Sinoć dok sam nastupala na festivalu SZIN u Mađarskoj, dobila sam zastavu od mladog obožavatelja. Od osvetljenja direktno ka očima, nisam mogla jasno da vidim koju državu predstavlja zastava. Čim sam sišla sa bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava — izjavila je Rita za medije.

 

 

— Dok podržavam svoje obožavaoce iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i nije mi bila namera da ne poštujem svoje nasleđe, niti da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu — dodala je Rita.

 

 

Podsetimo, ona je i ranije imala razne ispade u javnosti, a jednom prilikom je prevrtala očima kada je na video-bimu videla srpskog tenisera Novaka Đokovića.

 

Pogledajte u bonus videu kako je to izgledalo:

 

makonda-tracker