bila je baka?

Istina o unucima Tine Tarner: Da li je ovo najmračnija TAJNA iz života legendarne pevačice?

0

Nakon smrti velike muzičke legende Tine Tarner ceo svet je analizirao ne samo njenu karijeru, već i privatni život 

Najmračnija tajna Tine Tarner
Najmračnija tajna Tine Tarner foto: EPA/BRITTA PEDERSEN

Rok legenda Tina Tarner bila je poznata po svom ličnom životu koliko i po besprekornim muzičkim potezima, a nakon njene smrti, fanovi rade sve kako bi saznali nepoznate detalje iz njenog života.

 

Jedno pitanje koje sve interesuje jeste i da li je imala unuke? 

 

Legendarna umetnica, čija je karijera trajala više od pet decenija, preminula je u 84. godini u svom domu u sredu, 24. maja.

 

 

Tina Tarner je bila majka četvoro dece – dvoje biološke dece sa različitim partnerima i dvoje usvojene dece koju je Ike Turner doveo iz njegove prethodne veze. Međutim, oba njena biološka sina su tragično preminula dok je pevačica još bila živa.

 

Evo svega što znamo o Tininoj deci i navodnim unucima.


Brojni mediji su tvrdili da sinovi Tine Tarner nisu imali dece, ali Distractifi navodi da je pevačica zapravo bila baka dvoje dece.

 

Sama Tina nikada nije govorila o tome da je baka, a njeni pokojni sinovi se nikada nisu pojavljivali u javnosti sa svojom decom ako su ih imali.

 

Legendarna glumica imala je veoma buran život
Legendarna glumica imala je veoma buran životfoto: Profimedia

 

Distractifi, međutim, tvrdi da je njen drugi biološki sin, a prvi sa Ikeom, Ronald „Roni“ Turner, imao dvoje dece sa svojom suprugom Afidom.

 

Afida je francuska muzičarka koja se udala za Tininog sina 2007. Iako je opširno pričala o svom pokojnom mužu na svom Instagramu, gde ima preko 2 miliona pratilaca, nije podelila nijednu sliku sa njihovom navodnom decom.

 

Dakle, istina o Tininim unucima za sada ostaje misterija.

 

Pokojna pevačica bila je majka četvoro dece. Pre nego što je rodila Ronija, Tina je dobila prvo dete kada je imala samo 18 godina. Ona je svog prvog sina Krega Tarnera, dobila sa Rejmondom Hilom, koji je svirao saksofon u bendu njenog budućeg muža, "Kraljevi ritma".

 

Tina Tarner je imala dva sina, ali nije poznato da li su oni imali decu
Tina Tarner je imala dva sina, ali nije poznato da li su oni imali decu foto: Profimedia

 

Njen drugi biološki sin, Roni, rođen je 1960., koji je nastavio je da se afirmiše u muzičkoj industriji svirajući u oba njihova benda.

 

Pored svoja dva sina, legendarna rok zvezda je usvojila i dva Ikeova sina - Ajka mlađeg i Majkla Tarnera. Rođeni su od Tininog bivšeg muža i njegove devojke, Lorejn Tejlor.

 

Tina je bila udata za svog supruga Ervina Baha u vreme njene smrti. Oni su se venčali 2013. godine.

 

Oba njena sina su tragično preminula


Tina je Krega opisala kao „emotivno” dete, na koje je duboko uticao problematični brak njegove majke sa Ajkom, o čemu je pevačica govorila.

 

Sinovi Tine Tarner su preminuli dok je ona još bila živa
Sinovi Tine Tarner su preminuli dok je ona još bila živa foto: EPA/MASSIMO PERCOSSI

 

On je navodno započeo karijeru sa nekretninama u Kaliforniji, ali je izvršio samoubistvo u 59. godini u julu 2018. godine. Tina je objavila sliku sa svojim pokojnim sinom nakon njegove tragične smrti, nazvavši to svojim „najtužnijim trenutkom koji je kao majka doživela“.

 

Njen drugi sin, Roni, preminuo je pre samo nekoliko meseci u decembru 2022. godine zbog komplikacija karcinoma debelog creva.

 

U međuvremenu, Tininu smrt u sredu je objavio njen publicista Bernard Doherti, ne navodeći uzrok.

 

 

makonda-tracker