neverovatno

6 ŠOKANTNIH činjenica iz života Britni Spirs: Zbog POSLEDNJE je navuka na sebe BES celog sveta

0

Najnoviji dokumentarac Britni Spirs ostavio je mnoge obožavaoce šokiranim nakon što je prikazao do sada nepoznate trenutke iz života princeze popa.

foto: EPA / NINA PROMMER
foto: EPA / NINA PROMMER

Čuvena pop ikona Britni Spirs iznela je detalje iz svog života u dokumentarcu koji nosi naziv "Britni Spirs: Cena slobode“, koji je emitovan u ponedeljak na Foks-u.

 

U njemu pevačica je iznela zapanjujuće tvrdnje u kojima je, između ostalog, otkrila i da pije kafu i energetska pića "na galone" kako bi što duže ostala budna. 

 

Iako je TV specijal prikazivao video snimke koji su već bili postavljeni na Britnine naloge na društvenim mrežama nakon što je zaslužila slobodu od starateljstva njenog oca nad njom, Britni u ovom specijalu nije govorila o tome.

 

 

Međutim, njen muž, Sem Asgari, u nedelju se oglasio na Instagramu.

 

- Ne verujte onome što čitate na mreži - rekao je 29-godišnji glumac, tvrdeći da je njegova žena "pod mikroskopom" kao i da je ona postala "mamac za klikove.

 

Život u izolaciji

 

- Britni Spirs provodi većinu svog vremena "sama kod kuće" - naveo je izvršni producent TMZ-a Čarls Latibeaudiere u dokumentu, dodajući da ona "živi u virtuelnoj izolaciji".

 

Osim njega oglasio se i direktor vesti Bred Eplton:

 

- Ponekad će se odvesti do tihe zemljane staze, parkirati se i samo sesti i meditirati.

 

Pop diva ima veoma neobične navike
Pop diva ima veoma neobične navike foto: Profimedia

 

Što se tiče producentice TMZ-a Kejti Hejs, ona je primetila:

 

- Ona često vremen provodi na svom bazenu jer voli da se sunča. Takođe, redovno vežba u svojoj teretani i igra divlje i puno.

 

Kasnije u dokumentarcu, osnivač sajta, Harvi Levin, pripisao je višestrukim izvorima da je Spirsova „pila kafu, energetska pića i čaj od maslačka u galonima, i to doprinosi njenim maničnim epizodama".

 

Nakon tih tvrdnji oglasila se pevačica koja je rekla da kafu ne može ni da pogleda i da umesto nje pije sok od lubenice. 

 

- Ona mnogo spava - tvrdio glavni urednik Fabijan Garsija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

 - Ponekad će spavati danima. … Spavaće tri dana, a onda neće spavati uopšte narednih nekoliko.

 

Garsija je dodao da kada je budna, "Britni voli knjige" i "čita mnogo, uglavnom beletristiku".

 

Levin je tvrdio da je jedna "preporuka na kraju konzervatorstva" bila "držati noževe podalje od Britni" - navodeći da je više izvora delilo njenu "fascinaciju noževima".

 

- Rečeno nam je da je u smrtnom strahu da će neko doći usred noći, vezati je za kolica i odvesti je na psihijatrijsko odeljenje. Kako je rekao jedan izvor, ona živi u stalnom strahu od reinstitucionalizacije - objasnio je on.

 

Britni svoju decu nije videla čak godinu dana
Britni svoju decu nije videla čak godinu dana foto: Profimedia

 

Kada je sestra superzvezde, Džejmi Lin Spirs, optužila Britni u svojim memoarima "Stvari koje treba da kažem" iz januara 2022. da ih je zaključala u sobi dok je mahala nožem, Britni je negirala da se takav slučaj ikada dogodio.

 

U dokumentarcu su iznete i tvrdnje da se Britni  fizički obračunava sa Semom i da je njihov brak veoma nestabilan. 

 

- On je dobar momak i rečeno nam je da je prilično pasivan, pa on prihvata sve njene hirove, nekad se naljuti, a njeno vrištanje nije više retko, pa je nekako i navikao na to - dodao je Garsija.

 

Britni deli sinove Šona Prestona (17) i Džejdena (16) sa svojim bivšim mužem Kevinom Federlajnom - ali tinejdžere nije videla "više od godinu dana" - prema Hejsovim rečima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

Stranica Siks je u ponedeljak potvrdila da je glumica poslednji put videla svoju decu "na samom početku 2022. godine" pre njenog i Asgarijevog venčanja.

 

- Deca su dugo bila sa Kevinom puno radno vreme -  dodao je Latibodijer.

 

- Naši izvori kažu da je nedavno bilo povremenih poruka između Britni i dece. Dakle, možda se led malo otapa - dodao je on. 

 

 

makonda-tracker