sve je izdržala

Rekli su joj da NIKAD NEĆE BITI MAJKA, a sad čeka bebu: Pevačica pati i od misteriozne bolesti, ali nastavlja NASMEJANA

0

Pre dve godine, šarmantna pevačica prolazila je kroz najteži period u životu, ali sada se oseća dobro i spremna je za nove pobede

Džesi Džej će uskoro doneti na svet svoje prvo dete
Džesi Džej će uskoro doneti na svet svoje prvo detefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Engleska pevačica Džesi Džej danas slavi 35. rođendan, koji dočekuje u posebnom raspoloženju.


Ona je, naime u januaru saopštila da čeka svoje prvo dete. Pevačica je tom prilikom fanovima poručila da budu nežni prema njoj u narednom periodu.


Toliko sam srećna i prestravljena što konačno delim ovo. Molim vas, budite nežni prema meni jer, iskreno, vaša devojka želi samo da plače ružno na javnom mestu, dok nosi kombinezon i jede kisele krastavec prelivene čokoladom, bez pitanja – poručila je šaljivo Džesi uz snimak testa na trudnoću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)


Džesi Džej je ovo posebno divan period jer je, zbog duge borbe s endometriozom, već izgubila jednu bebu posle spontanog pobačaja, a svojevremeno je ispričala da joj je prognozirano da nikad neće postati majka.

 

Rekli su mi da ne mogu da imam decu, ali ne verujem u to. Verujem u čuda i ne predajem se – rekla je Džesi Džej 2019. godine, kada je odbila predlog za histerektomiju i rekla da će promeniti način ishrane i celokupan stil života.

 

Iako ona krije svoju privatnost, pisalo se da je njen novi dečko dansko-izraelski košarkaš Čanan Safir Kolman (39).

 


Ovo nisu jedini problemi s kojima se pevačica suočila proteklih godina, budući da se spontani pobačaj dogodio u godini u kojoj je imala mnogo zdravstvenih poteškoća.


Naime, Džesi Džej je svojevremeno saopštila obožavaocima da se povlači iz javnosti i sa društvenih mreža jer želi da se posveti svom zdravlju. Ono je bilo narušeno zbog borbe protiv Menijerove bolesti, a pevačica je krajem 2020. priznala da joj je dijagnostikovano ovo retko oboljenje.


Menijerova bolest nije fatalna, ali je vrlo ozbiljna i predstavlja hronični poremećaj u unutrašnjem uhu. Njegovi karakteristični simptomi su: vrtoglavica, gubitak sluha, zujanje ili šum, osećaj punoće u uhu... Kako je pevačica ispričala, sve je počelo time što se jednog jutra probudila i nije čula ništa na jedno uho.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN


Ustala sam i osetila sam se potpuno gluvo na desno uho. Nisam mogla da hodam pravo. Onda su mi rekli da imam Menijerov sindrom – ispričala je pevačica tada.


Kako je Džesi opisala, ponekad ima osećaj kao da joj "neko puzi po unutrašnjosti uha" i čuje uključen fen i kada ga nema u blizini. Jednu epizodu serije gledala je po četiri puta jer nije mogla da se koncentriše i prati radnju zbog zvukova koje ponekad čuje, a često mora da gurne prst u uho da sebi makar malo olakša situaciju.

 

 

makonda-tracker